Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šla na první rande úplně nahá. Skoro si toho nevšiml! Jak to?

16. ledna 2023 | 06:00

Mnoho dívek dokáže strávit před otevřenou skříní celý den, než se rozhodne, co si na první rande vzít na sebe. Tahle dívka si ale se svým oblečením hlavu nelámala. Rozhodla se totiž, že půjde úplně nahá. Na své tělo si oblečení prostě jen namalovala. Všiml si toho?

Ano, skutečně je to tak! Modelka Joy Jewell souhlasila s tím, že poslouží malířce známé jako Jen the Body Painter jako plátno. Umělkyně se rozhodla na její nahé tělo namalovat oblečení a vyzkoušet, jestli to muž, se kterým má jít na první rande, pozná.

Joy si schůzku domluvila na internetu. A není divu, že byla pořádně nervózní. „Tohle není moje první rande naslepo, ale je to první rande, kdy nejsem oblečená, ale jen namalovaná,“ zdůvodnila svou nervozitu modelka.

Video se připravuje ...
Modelka šla na první rande nahá. Šaty měla jen namalované. • VIDEO: youtube.com/Jen The Body Painter

„Nejsem si jistá, jestli to vůbec pozná,“ přiznala ale Joy, když už měla oblečení úplně namalované. „Vypadá to tak reálně. Doufám, že ho trošku poznám a že si dobře popovídáme, jestli tedy nebude z celé té situace trošku nesvůj,“ smála se Joy tomu, že je ve skutečnosti úplně nahá.

Když se oba potkali v obchodním centru, Joy muže poprosila, aby jí pomohl z kabátu. Po chvíli se zasmál a přiznal, že měl chvíli pocit, jako by byla nahá. Joy je ale fikaná a debatu o tom, co má na sobě, rychle změnila.

Joy musela přiznat barvu až tehdy, když už bylo rande u konce. Když společně vyšli z obchodního centra, zjistila Joy, že venku prší. Aby se jí barva na těle neroztekla, raději přiznala, že je ve skutečnosti její oblečení jen namalované, a pod barvou je tedy jinak úplně nahá.

Autor: red