Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znají se od malička. Ve třech letech jí slíbil svatbu, svůj slib dodržel!

7. července 2017 | 06:00

Muž potkal svou vyvolenou ještě v předškolním věku. Příběh jako z pohádky je skutečně pravdivý. Kamarádili spolu od dětství, pak se roky neviděli, ale znovu se sešli na střední škole. A teď se rozhodli se vzít.

Laura Scheel a Matt Grodsky se potkali, když jim byly tři roky. “Jedna z mých prvních vzpomínek vůbec je, když mi byly asi tři roky. Byl jsem ve školce a poprvé jsem uviděl Lauru. Tehdy jsem si slíbil, že si ji jednoho dne vezmu,” vypráví Matt, který svůj slib skutečně dodržel.

“Když jsem byl malý, Laura byla ta, která mě všechno naučila. Učila mě jezdit na kole, naučila mě, jak nakreslit kopce, naučila mě, jak správně jíst rozteklý sýr, a byla se mnou vzhůru, i když jsme měli spát. Jako dítě jsem byl do Laury zblázněný a pořád jsem,” říká dnes už šťastný manžel.

Přestože jejich rodiče zůstali celou dobu v kontaktu, Laura a Matt se nějaký čas nevídali. Každý z nich navštěvoval jinou základní školu, a protože už se neviděli, jejich přátelství na čas skončilo. Pak se shodou okolností opět setkali během období střední školy.

Přestože se Lauře nápad vyrazit si s Mattem na první skutečné rande nejdřív nelíbil, nakonec souhlasila a po dvou týdnech z nich byl oficiálně pár. “Přečkali jsme spolu všechno. Během našeho dlouholetého vztahu jsme dokonce zvládli i vztah na dálku, když jsme oba šli na vysokou úplně jinam,” říká Matt.

Po několika letech se Matt rozhodl, že si chce Lauru vzít. U jejich mateřské školy ji proto Matt požádal o ruku, tedy přesně tak, jak předpověděl na stejném místě před jednadvaceti lety.

Autor: Rebeka Stoklasová