Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rok nosila zásnubní prsten, aniž by to věděla. Jak reagovala, když to zjistila?

19. května 2017 | 06:00

Australan Terry chodil se svou přítelkyní dva roky, když se rozhodl požádat ji o ruku. S obřadným předáním zásnubního prstenu si ale nemusel vůbec lámat hlavu. Jeho přítelkyně Anna měla totiž prsten po celou dobu u sebe, aniž by to tušila.

Terry pro svou přítelkyni vybral zásnubní prsten už před rokem. Protože ale nebyl připraven požádat Annu o ruku, vymyslel chytrý způsob, jak počkat na ten správný moment.

Podívejte se, jak Anna na zjištění reagovala:

Video se připravuje ...
Podívejte se na nejlepší žádost o ruku tohoto roku! • VIDEO: Youtube.com/Smudha

“Vždycky se mi líbila idea dát někomu dárek, o kterém obdarovaný vlastně netuší, jaká pravá hodnota se v něm skrývá.” A protože se Terry začal učit pracovat se dřevem, vymyslel, jak tyto věci spojí dohromady.

Vyrobil pro svou přítelkyni dřevěný přívěšek, do kterého ukryl její zásnubní prsten. Přívěšek pak dal své přítelkyni k jejich prvnímu výročí. Anna si náhrdelník zamilovala a nosila ho každý den, aniž by tušila, co se uvnitř skrývá.

“Vyskytlo se pár situací, kdy jsem se o přívěšek opravdu bál. Na jednom trhu to vypadalo, že ho vymění s nějakým kovářem, kterému se opravdu líbil, ale naštěstí se tak nestalo a já nemusel to tajemství zkazit,” směje se Terry. 

“Nejvíc jsem se bál, když jsme museli poprvé projít letištní kontrolou. Nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, co by se stalo, kdyby ho musela sundat a dát ho pod rentgen. Asi by to nebylo tak romantické – žádat ji o ruku na letišti.”

Naštěstí se ale nic nezvrtlo a až dosud byl prsten velkým tajemstvím. Ten pravý moment nastal teprve tehdy, když společně odcestovali do jeskyní do Skotska, kam se vždycky chtěli podívat. Terry Annu požádal o ruku a ona byla v šoku, když zjistila, že prsten celou tu dobu nosila u sebe. 

“Anna byla krásně roztomilá a vzteklá zároveň, řekla něco jako: Počkej, ten prsten byl uvnitř celou tu dobu? Vždyť jsem ho mohla ztratit, ty blbče!” směje se dnes Terry a je šťastný, že všechno dobře dopadlo.

Autor: Rebeka Stoklasová