Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Hasič při zásahu odrodil holčičku a následně ji adoptoval!

14. března 2017 | 06:00

Je jen málo věcí, které vás zahřejí u srdce tak jako fešný svalnatý hasič v uniformě třímající novorozeně. A co teprve když to dítě ještě navíc zachrání před dětským domovem! 

Byl večer, většina lidí si pomalu chystala večeři, když na hasičské stanici obdrželi hlášení. Volala žena, která si stěžovala na silné bolesti břicha. Proto se Marc Hadden se svými kolegy vydal na určenou adresu. To, co je čekalo, nikdo nepředvídal. Bolesti břicha totiž byly způsobeny tím, že žena rodila.

Chtěli ji ihned naložit do auta a odvézt na pohotovost, když v tom ale jeden z kolegů Marka Haddena naznal, že to by už pravděpodobně nestihli, a tak že ji musí odrodit rovnou, na místě. Muselo při nich stát všechno štěstí, protože porod proběhl bez komplikací, žena porodila a najednou držel Marc Hadden v ruce zdravou holčičku. 

Hmatatelná změna života 

V tu chvíli mu ale rozhodně nedocházelo, jak moc to změní jeho život. Po porodu ženu samozřejmě odvezli do nemocnice. Pro Marka to byl tak silný zážitek, že se šel na novorozence podívat. Sestřičky mu řekly, že žena, pravděpodobně bezdomovkyně, dala své čerstvě narozené dítě k adopci. Statečný hasič to v tu chvíli pochopil jako jasné znamení.

Už nějakou dobu se totiž se svou ženou Beth pokoušel o třetí dítě, ale stále ne a ne se jim to podařit. Proto se rozhodli, že zažádají o adopci holčičky, kterou Marc odrodil. Pak už to šlo ráz na ráz. Po dvou dnech v nemocnici si ji odvezli domů a po čtyřech měsících byla už oficiálně jejich. 

Žádná tajemství v rodině 

To všechno se stalo před více než pěti lety. Dnes holčička Rebecca Grace vyrůstá se dvěma staršími bratry, se kterými podle všeho vychází bez problémů. Doma před sebou také nikdy nic netajili, proto Rebecca ví, jak přišla  na svět. "Táta mě přivedl na svět v sanitce," usmívá se pětiletá holčička. Její rodiče nikdy neměli v plánu to tajit, jen čekali, až bude dostatečně velká na to, aby to pochopila.

Rodičům je jasné, že tím to ale nekončí, že až bude starší, bude se na to vyptávat znovu a znovu a její vnímání bude zase  trochu jiné. "Nikdy to pro ni ale nebude už tak velký šok," vysvětluje Marc důvod, proč se rozhodli říct jí o narození už nyní. Podle všech je součástí rodiny bez ohledu na to, jaký byl začátek jejího života.

Video se připravuje ...
Hasič adoptoval dcerku, kterou odrodil při zásahu • VIDEO: Facebook_Woman'sDay