Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To je proměna! Z "čokoládového" kudrnáče žádanou sexy modelkou

8. dubna 2014 | 06:00

Je krásná, štíhlá a vážně sexy. Není proto divu, že je úspěšnou modelkou, která nemá o chlapi nouzi. Neotočil by se za ní snad jen slepec. Přesto byla Munroe Bergdorf (27) ještě nedávno sama mužem.

"Nestarejte se o to, co dělají jiní lidé, zaměřte se radši na to, abyste se zlepšili sami. Žárlivost vás nikam nedostane...," tvrdí sedmadvacetiletá kráska z východního Londýna, podle které je právě v tom tajemství jejího úspěchu.

Na nedostatek práce si Munroe, která přátelé říkají Munny Bee nebo M, opravdu nemůže stěžovat. Přetahují se o ni přední světoví návrháři, je úspěšnou DJkou, nadějnou návrhářkou, profesionálním hostem na VIP party, i organizátorkou večírků.

Ještě před pár lety ale tahle pohledná žena neexistovala. Vlastně ano, jen byla uvězněna v těle chlapce jménem Ian. Tomu hodně dlouho trvalo, než si uvědomil, kdo je a kým chce být.

Ian byl pohledný mladý muž, který se však ve svém mužském těle necítil dobře.
Autor: profimedia.cz

V dospělosti pak prošel dlouho přípravou a nakonec podstoupil změnu pohlaví. Ta se lékařům výjimečně vydařila. Z roztomilého kudrnáče se tak stala skutečně nádherná dívka.

A i když se vám to může zdát podivné, se svojí minulostí se Munroe nijak netají. Veřejně o ní hovoří. Přesto si na nezájem ctitelů rozhodně nemůže stěžovat. Pánové, co vy na to? Odolali byste téhle sexici vy?

Z roztomilého kudrnatého "černouška" se stala krásná a žádaná modelka.
Autor: profimedia.cz