Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel si změnil pohlaví, znovu se vzaly jako ženy

Anne Watson si po devíti letech snovu vzala svého muže Barryho. Akorát byl už žena Jayne.
10. ledna 2012 | 06:16

Po devíti letech obnovili svůj manželský slib. Jen tentokrát manželka Anne (53) neřekla ano manželovi Barrymu (43), ale ženě Jayne.

Když si Anne poprvé brala Barryho Watsona, netušila, že je v jeho mužském těle uvězněná žena. Napřed spolu byli šťastní, než Anne začala mít podezření, že ji Barry podvádí.

Vysvětlení bylo však ještě víc zdrcující. Manžel jí tehdy oznámil, že si chce změnit pohlaví. “Byla jsem z toho hrozně rozčílená,” přiznala Anne v neskutečném životním příběhu britskému serveru Mirror.

Ztratila muže, našla kámošku

Jejich vzájemná láska ale kupodivu tuto skutečnost překonala. “Anne to nakonec akceptovala. Miluje mě i jako ženu,” říká šťastně Barry - tedy nyní Jayne - jak si po operaci změnil své jméno.

“Obnovení našeho manželství byla nejlepší cesta ukázat, jak moc jsme spolu stále šťastní,” dodává. “Nakonec pro mě byla naše druhá svatba o moc důležitější, než ta první, protože jsem věděla, že Jayne je konečně spokojená tím, kým je,” připojuje se Anne.

I když připouští, že vlastně ji pořád mrzí, že ztratila muže. “Je ale samozřejmě spousta jiných věcí, které si nyní s Jayne užíváme. Bavíme se o vlasech, make-upu, oblečení a hodně se spolu zasmějeme.”

Anne Watson si po devíti letech snovu vzala svého muže Barryho. Akorát byl už žena Jayne.
Autor: repro foto mirror

Chlapecké šaty byly vězení

Jayne vzpomíná, že když ještě jako Barry vyrůstal, brzy pochopil, že se od ostatních chlapců liší. Rád se doma oblékal do šatů své matky. “Když jsem si měl obléknout své chlapecké šaty, bylo to, jako bych měl jít do vězení,” vzpomíná.“Raději jsem s holkami skákal panáka, než hrál s kluky fotbal,” dodal.

A už jako dospělý si prý rád kupoval dívčí oblečení. Jezdil pak na místa, kde ho nikdo neznal a užíval si, že může i na veřejnosti chodit oblečený v šatech a na vysokých podpatcích.

Poznali se přes inzerát

Protože však chtěl zapadnout do normálního života, randil jako všichni kluci s dívkami. Až v roce 1995 poznal přes inzerát Anne a okamžitě v sobě našli zalíbení.
Anne se v té době právě dost bouřlivě rozváděla, ale milá chlapecká tvář o deset let mladšího Barryho ji zaujala a sblížili se.

“Byl tak roztomilý, všichni si mysleli, že jsem si jen našla zajíčka na povyražení. Ale nevadilo mi to, prostě jsem se zamilovala,” vypráví Anne. Po šesti měsících se nastěhovali do společného domu v britském Halifaxu a v roce 2002 svou lásku stvrdili manželstvím.

Přiznat pravdu bylo to nejtěžší

Přes veškeré jejich šťastné soužití však Barry trpěl, že není tím, kým se cítí být. “Kdykoliv Anne odešla z domova, hned jsem se oblékl do šatů a vzal si perlový náhrdelník. Pak jsem přes internet chatoval s cizími lidmi jako žena,” přiznává nyní už tedy Jayne. Až když jej Anne v roce 2008 konfrontovala s tím, že jí zahýbá, vyšel Barry s pravdou ven.

“Říct ženě, kterou milujete, že se cítíte být ženou, nebylo vůbec lehké,” vysvětluje Jayne. Ani pro Anne nebylo snadné vidět prvně manžela oblečeného jako ženu. Prý všechny jeho ženské šaty chtěla okamžitě rozstříhat. Brzy ale Barry získal u své ženy oporu. Právě díky ní nakonec začal chodit k psychologovi, brát ženské hormony a pomalu se přeměňovat v ženu.

Pořád se milujeme

Přesto všechno se však jako manželé stále velmi milují. Když se tedy z Barryho stala definitivně Jayne, rozhodli se svůj svazek znovu posvětit. Obě ženy si šly spolu na tuto událost koupit svatební šaty a měly každá svojí svatební kytici.

“Možná si lidé budou myslet, že jsme divní, nebo úchylní lidé, ale mně to je jedno. Záleží mi jen na tom, že mě Anne stále miluje,” uzavírá Jayne.

Autor: INT, Kbak