Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šílená svatba! Muži jí zklamali, tak si vzala svou fenku

22. března 2014 | 06:00

Říká se, že pes je "nejlepším přítelem" člověka. Dokáže nám naslouchat, povzbudit nás, potěšit. Zhrzená Amanda Rodgers (47) ale ve své chlupaté kamarádce našla životní lásku. Na svatbu pozvala víc než 200 hostů.

"Poklekla jsem před ní a a zeptala se jí, zda si mě vezme. Podle toho, jak vrtěla ocáskem, jsem poznala, že říká: 'ANO'," prozradila sedmačtyřicetiletá Američanka dlouhodobě žijící v Londýně britskému deníku Metro.

 A svatba, která se konala v Chorvatsku, byla vskutku velkolepá. Amanda na ni pozvala víc než dvě stovky hostů. "Už od mala jsem snila o nádherných svatebních šatech, takže jsem si přesně takové pořídila. Náš velký den byl nádherný, mnohem zábavnější než samotný obřad. Jako všichni novomanželé, jsme si i my s Shebou dali na důkaz naší lásky pusu, a pak už na nás všichni začali házet konfety. Byl to nádherný okamžik," dodala Amanda.

Zato Sheba příliš nITV.adšeně nevypadá.
Autor: profimedia.cz

Sheba, dnes čtyřletá fenka Jacka Russella, do jejího života vstoupila už před pár lety. "Byly jí jen dva týdny, když jsem jí poprvé spatřila, ale hned jsem se do ní zamilovala. Věděla jsem, že patříme k sobě," zavzpomínala v britském ranním televizním pořadu This Morning.

Amanda už jednou vdaná byla. Před dvaceti lety si vzala muže, o němž byla přesvědčena, že ho miluje. Jejich vztah ale neměl dlouhého trvání. Rozvedli se už po několika měsících.

Amanda Rodgers září štěstím.
Autor: profimedia.cz

Životem zklamaná žena pak byla dlouho sama. Až do jejího života vstoupila Sheba. "V mém životě už je pár let. Dokáže mě rozesmát, utěšuje mě, když se cítím špatně. To je přesně to, co očekávám od svého životního partnera," řekla šťastná novomanželka.

"Existují různé druhy lásky. Ta má, kterou cítím k Shebě, je skutečně velmi hluboká. Jsme spolu jakoby propojené. V našem vztahu je to ale právě ona, kdo nosí kalhoty," svěřila se ještě Amanda.