Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tomu neuvěříte! Zamiloval se do nafukovacího draka, chce si ho vzít za ženu

6. března 2014 | 06:00

Někdo je na kluky, někdo na holky, a někdo na nafukovací zvířátka. Večeří s nimi, mazlí se s nimi, spí s nimi... A do žluté dračice Lily se Mark (20) zakoukal natolik, že se s ní chce dokonce oženit. Jestlipak jim to vydrží aspoň do cínové svatby? Doufejme, že nevěsta dřív nezpuchří.

Nedávno jsme oslavili svátek zamilovaných. Mnoho mužů si vzalo volno, aby mohli tenhle den strávit se svojí láskou. Připravit jí překvapení, koupit dárek. A vzal si ho i dvacetiletý Mark z Redlands v Kalifornii.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby jeho vyvolenou nebyla nafukovací hračka. "Láskou jeho života" je roztomilá žlutá dračice s růžovými ostny a fialovými puntíky. Každý má zkrátka nějakou tu svojí "úchylku".

Se svými nafukovacími kamarády Mark i spí a často se s nimi mazlí.
Autor: reprofoto TLC
Kamarádi k "pomilování"

"Miluju své nafukovací přátele, protože jsou tak měkcí a roztomilí. Můžu si s nimi povídat. Nevydržel bych bez jejich společnosti ani den," říká Mark, který je na svých patnácti gumových kamarádech závislý už dlouhých šest let. Občas jim dokonce i uvaří večeři.

Do jednoho, nebo spíš jedné z nich, se ale zamiloval. S dračicí, kterou pojmenoval Lila, se dívá na televizi, něžně ji hladí, líbá, po jejím boku spí v posteli. A v pořadu My Strange Addiction teď světu dokonce prozradil, že by se s ní chtěl oženit.

Se svými nafukovacími kamarády Mark i spí a často se s nimi mazlí.
Autor: reprofoto TLC
Když schází mateřská láska

Mark věří, že to všechno začalo když mu bylo čtrnáct let a on si do bazénu pořídil obří nafukovací kosatku. To prý jeho závislost odstartovalo.

Za všechno ale podle něj může jeho matka, která mu prý nikdy neprojevila dostatečnou lásku. Tu musel najít až v "náručí" přátel s vypouštěcím ventilkem.

Se svými čtyřmi nafukovacími přáteli Mark dokonce i večeří. Mají i své vlastní jídlo.
Autor: reprofoto TLC
Nezdravá závislost

Se svými podivnými přáteli tenhle "střelený" mladík trávil všechen svůj čas. Nechodil už vůbec ven. Nestýkal se rodinou, ani kamarády. Na nafukovacích hračkách se stal dočista závislý.

Na to už se jeho kamarád Josh a bratranec Matt nemohli dívat. Rozhodli se zakročit a Marka přemluvili k návštěvě psychologa. Po několika sezeních se tak mladík zase začal více stýkat s lidmi. Přesto ale nedá na své přátele dopustit.