Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelné! Žena už vyhrála ceny za 3 milióny, denně se zúčastní 100 soutěží

8. října 2013 | 07:00

VIDEO: Dovolená v Austrálii, Disneylandu a na Havaji, luxusní ložnice, obrovská televize s plochou obrazovkou, oblečení, kosmetika... To je jen zlomek z toho, co Angličanka Kim Searle (50) během dvaceti let vyhrála v různých soutěžích. Jde o štěstí, nebo promyšlenou taktiku?

"Náš dům je stále plný krabic a pokaždé, když otevřu skříně, vyvalí se na mě hromady novinek ještě v původním obalu. Vím, že je to závislost, ale nemůžu si pomoct," říká Kim, která provozuje s manželem Davem (50) internetový obchod. Účast v soutěžích je jejím koníčkem.

Nezáleží jí na tom, o co soutěží. Nepřemýšlí nad tím, zda danou věc potřebuje či jakkoli využije. Hraje třeba o pleny, které by jí stejně byly k ničemu vzhledem k tomu, že nemá děti, soutěží o poukázky na benzin, i když vlastní auto na naftu.

Výhernímu šílenství Angličanka propadla v roce 1989, kdy se zúčastnila soutěže o mikrovlnnou troubou vyhlášené místními novinami. "Soutěžící měli navrhnout reklamní slogan. Já ho vymyslela během jízdy v autě a vyhrála jsem. To mi dodalo sebevědomí," vzpomíná.

Kim Searle už v různých soutěžích vyhrála ceny v přepočtu za více než 3 milióny korun.
Autor: profimedia.cz
Během let se pak vypracovala v "profesionální výherkyni". Nashromáždila ceny v přepočtu za více než tři milióny korun. Od dovolených v různých částech světa, přes televize s plochou obrazovkou, herní konzole, oblečení, kosmetiku, knihy...

Vyhrála i luxusní nábytek do ložnice, její kuchyně je cenami z různých soutěží doslova přeplněná. Nechybí toustovač, kávovar,
mixér, kuchyňský robot, ani několik sad příborů. Minulý týden například vyhrála mop a kbelík, lopatku a štětec a sadu příručních zavazadel.

Kim Searle už v různých soutěžích vyhrála ceny v přepočtu za více než 3 milióny korun.
Autor: profimedia.cz
Před obědem hledá nové soutěže na internetu, v časopisech a obchodech s potravinami, kde kupuje vše, co má na obalu nějakou soutěž. Večer pak pozorně sleduje televizi. Na "lovu" denně tráví dlouhé hodiny. Aby si zajistila co nejlepší návratnost investic, má vypracovaný podrobný plán.

"Jsem hrozně moc vzrušená z hledání nových soutěží, vyplňování formulářů. Navíc se každý den neskutečně těším na to, až mi nějaká výhra přijde poštou a já si jí rozbalím," svěřuje se Kim.

Všemožných výher už má Kim tolik, že s manželem museli nedávno prodat svůj domek v Powys ve Walesu, a byli nuceni přestěhovat se do nového s větším pozemkem a garáží pro ukládání výher, jako je třeba zbrusu nová obří lednice s mrazákem, kterou nepotřebuje. Podobná jí totiž už v kuchyni stojí. Přesto se svého netradičního hobby vzdát nehodlá!