Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh zděšené čtenářky: Muž si mě střídal se švagrem!

Jaký je sex s vlastním švagrem? Naše čtenářka Gábina o tom ví své.
16. června 2013 | 07:00

Dvojčata Josef a Pavel byli odjakživa pěkná kvítka, bez skrupulí se střídali o holky, se kterými randili, a které nic netušily. Nezměnilo se to ani potom, když se Pavel oženil s Gabrielou. Přestože s ní má dvouletého syna, klidně svou manželku bratrovi „půjčoval“.

Věděla, že si bere kance

Jak sama přiznala, Gábina před svatbou s Pavlem věděla, že si bere chlapa, který se otáčí za každou sukní, a že si nikdy nebude jistá, jestli ji nepodvádí. „Byla jsem do něj šíleně zamilovaná. O tom, že má ještě bráchu, jednovaječné dvojče, jsem se dozvěděla až později,“ vypráví Gábina, velmi přitažlivá a krásná žena.

Idylka

Zpočátku běžel soukromý život mladého páru skvěle. „On by vlastně běžel skvěle dodnes. Pavel mi projevoval lásku různými způsoby, i náš intimní život byl jedna báseň. Idylka pokračovala i po narození malého. Jedna z kamarádek mi sice řekla, že prý viděla v baru Pavla s nějakou kočkou, ale já odsekla, že mi je to fuk,“ říká Gábina a pokračuje: „Fuk mi to nebylo ani náhodou, a na muže jsem trochu jako v legraci uhodila, že ho prý lidi viděli s nějakou holkou. Samozřejmě to úplně popřel a já mu věřila. Protože jsem chtěla věřit.“ Rána ale měla teprve přijít.

Matka měla tušení

Pavel měl s manželkou ideální sex a některé intimnosti byly trochu specifické. „Můj muž vždycky úplně šílel z toho, když jsem si při styku dávala na nohu nákotníček.  Sám mi ho na dovolené koupil. Zní to možná jako pitomost, ale jeho to ohromně vzrušovalo. Bylo mi trochu divné, že někdy o něj nezavadí ani pohledem, ale vůbec jsem to v podstatě neřešila, protože milování bylo krásné a intenzivní  i tak,“ svěřuje se Gábina.

Jednou v podvečer jí zazvonil mobil. „Byla to moje mamka, že prý teď šli s tátou kolem jedné restaurace, a viděli tam Pavla s jakousi exkluzivní holčinou. Říkám mamce, že je to asi Pepa, že to snad dá rozum. Tehdy mi odpověděla, že si je jistá, že to je můj muž. Neřekla proč, ale trvala na svém. To už ale manžel vcházel do dveří , takže jiskřička nejistoty pohasla. Mamce jsem telefon típla.“

Absolutní šok

Gábina pokračuje: „Večer probíhal normálně, malý už spal,  Pavel mě v kuchyni chytnul kolem pasu a rovnou do ložnice. Milovali jsme se, jakoby to bylo poprvé. Pak mu jen tak říkám, že rozhodně nepotřebujeme nákotníček. Když se zeptal, jaký nákotníček, udělalo se mi zle, ale pořád jsem to zvládala, a předstírala, jakože nic. Odešla jsem do kuchyně, kde měl kalhoty a v nich mobil,“ vzpomíná na největší šok svého života Gábina. Bratři sice měli stejné telefony, ale jiné kontakty. „Bylo to jasné okamžitě: spávám se švagrem. Málem jsem omdlela, sotva jsem dopotácela zpátky do ložnice a jen jsem zasípala: Pepo, seber si kalhoty a mobil a vypadni“.

V blázinci

Gábina skončila na pohotovosti v nemocnici. Udělalo se jí tak zle, že ještě stihla zavolat rodičům, kteří přijeli a otec ji odvezl do špitálu. „Dostala jsem injekci a prášky na uklidnění a druhý den jsem vyhodila muže z bytu – měli jsme ho od našich. Blázinci jsem se ale nevyhnula, protože jsem začala brát spoustu léků na spaní a po rozvodu jsem se úplně sesypala. Jakž takž to už zvládám, ale mužům nikdy věřit nebudu. Mamka se mě často ptá, jak je možné, že jsem to nezjistila dřív. A víte co je nejhorší? Že možná i zjistila, tušila. Jen jsem si to nechtěla připustit. Uvěřit tomu, že můj ex by mohl být taková svině,“ dodává Gábina.

Autor: připravila: rie