Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Z baculky sexy nevěstou: Kvůli svatbě zhubla 33 kilo a stala se Miss!

1. února 2013 | 06:00

Tlustá a odporná! Tak se cítila mladá žena, když se ručička váhy vyšplhala až na 90 kilo. V obézním těle se Liz Evans (27) necítila ve "své kůži". Zapřela se a do svatby zhubla víc než třicet kilo.

"Nejlepší na tom je, že se konečně cítím normálně. Ani tlustá, ani odporná," prohlásila Liz, která se v srpnu šťastně vdala. A na svatbu oblékla vysněné šaty ve velikosti 38.

A svou "nově" získanou sexy postavu se chlubila světu i na svatební cestě. "Poté, co jsem zhubla třiatřicet kilogramů, jsem se cítila vážně skvěle. Na líbánkách jsem se dokonce koupala a opalovala v bikinách," prozradila.

Za pouhých 5 měsíců dokázala Liz shodit 33 kilo.
Autor: Facebook/Johnathan Adam Davies

Hubnout mladá žena začala v lednu loňského roku. V té době vážila devadesát kilo a nosila nadměrné šaty ve velikosti 48. "Věděla jsem, že chci do svatby zhubnout, jinak bych se vůbec nemohla bavit, necítila bych se uvolněně."

Věděla však, že sama by to zřejmě nedokázala. Navšívila proto klub Slimming World a o pomoc požádala odborníky. Díky nim se už za pět měsíců dostala na cílovou váhu, kterou si určila.

Za pouhých 5 měsíců dokázala Liz shodit 33 kilo.
Autor: Facebook/Johnathan Adam Davies

"Věděla jsem, že mě můj snoubenec Fran miluje bez ohledu na to, kolik vážím, ale rozhodla jsem se, že chci být o svatebním dnu opravdu šťastná," svěřila se Liz a dodala: "I na praxi je to pro mě mnohem jednodušší. Necítím se jako pokrytec, když nastávajícím maminkám přednáším o výživě a zdravém stravování."

Boj s nadváhou vyhrála. Během následujících tří měsíců shodila dalších pár kilo. A ke svému údivu byla teď nádherná Lizz navíc zvolena klubovou "Miss hubeňourkou" na rok 2013. "Cítím se skvěle! Vím, že ke staré Liz se už nikdy nevrátím," dodává mladá žena.