Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ivona (52): Léčitel mě zachránil od jisté smrti

Ivoně zachránil život léčitel
9. prosince 2012 | 06:00

Ivona se navzdory své vůli vydala k léčiteli, kterého jí dohodila kamarádka. NIkdy na tyto věci nevěřilo, ovšem byl to právě léčitel, který jí svým ortelem možná zachránil i život.

Dvaapadesátiletá Ivona se na doporučení své kamarádky vydala k jednomu léčiteli. Ani ne proto, že by chtěla, spíše byla zvědavá. "Nejprve nademnou kýval a kroutil nějakým kyvadélkem a potom mi dlaněmi kroužil několik centimetrů od obličeje. Pak mě požádal o svolení, zda-li se může pokusit mi napravit nerovnováhu ve vnitřních orgánech, kterou našel," vypráví Ivona.

"Brala jsem to jako hru, takže jsem s nepatrným úšklebkem souhlasila a svoje svolení mu samozřejmě dala." Pak se ale stalo něco, co by Ivona nikdy nečekala. "Nikdy by mě nenapadlo, že někdo dokáže něco pouze se svým rukama, ale najednou jsem cítila hřejivé teplo i mrazení zároveň. To mě hrozně vyděsilo," vykládá svůj nevšední zážitek.

Byla to náhoda?

Léčitel pak ale náhle přestal a upozornil paní Ilonu, aby šla co nejdříve na vyšetření na gynekologii, protože cítí a registruje nějaký závažný problém, který on sám nedokáže vyléčit. Ilona odcházela domů se smíšenými pocity, přesto se na důkladné gynekologické vyšetření ještě týž den objednala.

"Dnes je to něco přes rok, co mi kvůli nebezpečnému nádorovému bujení odstranili dělohu i vaječníky. Jsem tomu člověku neuvěřitelně vděčná, dnes bych tu bez něj už asi ani nebyla. Zachránil mi život," končí svůj příběh Ivona.

Autor: ema