Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bethany se poleptala kyselinou sama!

Bethany se kyselinou poleptala sama
18. září 2010 | 11:17

Blesk.cz nedávno informoval o šokujícím příběhu Bethany Storro (28), které chrstla neznámá žena kyselinu do obličeje. Nyní se ale dívka přiznala, že si útočnici vymyslela a zranění v obličeji, co jí zůstane na celý život, si způsobila sama!

Co Bethany Storro vypověděla? Prý šla přes park na kávu. Najednou k ní přistoupila neznámá žena a vychrstla jí kyselinu do obličeje. Kdyby si dívka ráno náhodou nekoupila sluneční brýle, tak by přišla o oči. Bethany pak bolest popsala jako největší, kterou v životě zažila. Šokující příběh o neuvěřitelné krutosti. Nyní se ale ukázalo, že je to všechno lež. Jen popis ukrutné bolesti je zřejmě pravdivý. Zbytek je výmysl. Žádná neznámá žena s hrnkem kyseliny, žádné další náhody. Bethany si svoje zranění způsobila sama.

Nemoc nebo touha být vidět?

Co dívku k tomuto činu vedlo, zatím ví jen ona sama. Je několik teorií - mohla ji k tomu vést touha na sebe upozornit, anebo špatný psychický stav. To je momentálně jedno, protože Bethany nyní dochází, co vlastně provedla. Kromě toho, že bude zřejmě obviněna za křivou výpověď, na jejímž základě policie 14 dní marně pátrala po neexistující pachatelce, jí navždy zůstanou jizvy v obličeji.

Je těžké říci, zda-li je možné odsoudit Bethany a její čin. Proč to udělala?  Vedla ji k tomu touha na sebe upozornit a dostat se na stránky deníků po celém světě? Pokud ano, tak je její skutek cynický a zavrženíhodný vůči všem ženám, které byly skutečně napadeny a poleptány někým cizím. Zbytečnou policejní práci, která mohla být využita jinde, nepočítaje. Jestliže je ale Bethany skutečně nemocná, doufejme, že jí nyní odborníci pomohou.

Autor: hto, INT, Kšim