Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šok na ultrazvuku! Z obrazovky na ně zíral tajemný vetřelec

Leanne Sullivan si v ordinaci neobvyklého "vetřelce" na snímku vůbec nevšimla, upozornila ji na něj až kamarádka, které snímek následně ukazovala.
2. srpna 2015 | 20:08

Pro nastávající maminky je obvykle vyšetření na ultrazvuku radostným momentem, kdy mohou vidět své nenarozené děťátko. Představovat si jeho budoucí podobu, radovat se z toho, jak se uvnitř dělohy neposedně ošívá. Na těhotnou ženu z Liverpoolu však čekalo neobvyklé překvapení. Upozornit na něj ji však musela kamarádka

"Opravdu jsem to tam vůbec neviděla, dokud mě na to Jenny neupozornila. Ale jakmile se na to podíváte, může opravdu vidět cosi, co ve skutečnosti vypadá jako dinosaurus. Neřekla bych, že jsem velký fanoušek dinosaurů, ale na nový Jurský park jsem si do kina zašla hned za týden poté, co se to stalo," svěřila se těhotná Leanne Sullivan.

Devětadvacetiletá žena totiž při vyšetření měla oči zřejmě jen pro své miminko. Neobvyklého "vetřelce" si tak na obrazovce vůbec nevšimla. Upozornila ji na něj až její nejlepší kamarádka Jenny, která v něm jasně viděla prehistorického tvora. A svůj neobvyklý nález si nenechala pro sebe. Pochlubila se s ním na sociální síti a najednou byl z ultrazvukového snímku hit.

Někteří nad ležícím miminkem jasně viděli tolik obávaného Vetřelce ze stejnojmeného filmu, další jasně identifikovali dlouhý krk dinosaura i s hlavou hlavu. Stalo se tak pouze měsíc před premiérou filmu Jurský park, ze kterého se stal kasovní trhák.

Ať je však na snímku vidět cokoliv, Leanne všechny uklidňuje, že její děťátko je podle lékařů v naprostém pořádku.

Leanne Sullivan si v ordinaci neobvyklého "vetřelce" na snímku vůbec nevšimla, upozornila ji na něj až kamarádka, které snímek následně ukazovala.
Autor: reprofoto INT