Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dita Von Teese pro krásu trpí, podívejte se, co s ní dělá korzet

21. května 2015 | 06:00

Královna burlesky se na svém Instagramu na fotce pochlubila, jak kvůli kráse trpí. Otlaky na jejích zádech od korzetu mluví za vše…

Černé vlasy, porcelánová pleť a červená rtěnka, to k Ditě Von Teese neodmyslitelně patří. Modelka, striptérka, návrhářka a módní ikona, vlastním jménem Heather Reneé Sweet, zdědila lásku k retro stylu po své matce. Mezi svými vrstevníky vyčnívala už v útlém věku, kdy se stylizovala do pin-up modelek, a díky tomu postupně získávala pozornost fotografů, návrhářů a novinářů. Fotila například pro Marka Jacobse, Christiana Diora a objevila se i na obálce Vogue.

Dita na společenské akci v roce 2014.
Autor: Profimedia.cz

Královna burlesky

Od roku 1993 našla zalíbení v burlesce a díky ní tento hudebně-dramatický žánr, který vznikl v 19. století v Anglii, zažil velký comeback. O co se jedná? Cílem je nějakou situaci odlehčit, zesměšnit a na scéně to předvádí spoře oblečená žena. Přesně toto v pravidelně vyprodaných kabaretních vystoupeních Dity najdete. Nejedná se však o vulgární, oplzlé vystupování, jde o spojení humoru a hezké podívané na ženu v nádherném spodním prádle, někdy i bez něj.

Dita v akci při vystoupení.
Autor: Profimedia.cz

Postava snů

Dita si na svůj bezchybný vzhled hodně potrpí. Udržuje si postavu, za kterou se otočí nejeden muž, a její vosí pas je výsledkem dlouhodobého nošení korzetů. Daní za to jsou otlačená záda a nemožnost se zhluboka nadechnout. Krása holt bolí!

Daň za vosí pas!
Autor: Profimedia.cz
Dita a její motýlí kostým.
Autor: Profimedia.cz
Dita má korzety v oblibě!
Autor: Profimedia.cz
Dita von Teese
Autor: Reuters

Autor: red