Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bůh převzal řízení mého auta a srazil motocyklistu, tvrdí žena

Prionda Hill (25) tvrdí, že jejím autem muže srazil Bůh.
26. března 2015 | 11:00

Tak tohle ještě asi nikdy neslyšeli! Policisté už jsou zvyklí na to, že se viníci dopravních nehod všemožně vymlouvají, vymýšlejí více i méně pravděpodobná zdůvodnění, proč nabourali. Mladá žena jim ale svým prohlášením vyrazila dech.

„Jela jsem úplně normálně, když mi zničehonic Bůh řekl, že mám pustit volant, protože teď bude řídit on,“ řekla pak pětadvacetiletá Prionda Hill policistům, když ji přijeli zatknout. Jen několik sekund poté totiž její auto zezadu narazilo do motocyklu, na kterém jel sedmačtyřicetiletý Anthony Oliveri.

A to zdaleka není vše. Prionda, která sice po nárazu vystoupila z vozu a šla se na něj podívat, vzápětí zase nastoupila zpět do auta a odjela. Těžce zraněného muže nechala ležet bez pomoci na silnici. Vyšetřovatelům to pak zdůvodnila tak, že byla doslova šokována tím, že je muž naživu, a bylo jí jasné, že Bůh ho nenechá zemřít.

Anthony naštěstí opravdu přežil. Měl rozdrcených několik žeber, natrženou slezinu a krvácel do ledviny. „Myslel jsem, že už nadešel den, kdy zemřu. Po nárazu jsem ztratil kontrolu nad motorkou a řítil jsem se k zemi. Když jsem se podíval za mé levé rameno, viděl jsem pneumatiku a levý nárazník, jak se přibližují k mému obličeji. Byl jsem doslova pár centimetrů od jejího auta,“ svěřil se pak.

Vyšetření krve prokázalo, že Prionda před jízdou nepožila alkohol. Policistům ale přiznala, že kvůli bolestem užívá Vicodin. Vysvětlení božské přítomnosti je tak zcela prozaické.

Anthony Oliveri, který skončil pod koly automobilu, naštěstí jako zázrakem přežil.
Autor: Facebook