Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nákup větších spotřebičů přes internet, nebo v obchodě?

Umístěním světel nad horní pracovní skříňky lze také zvýšit strop, i když jen opticky.
12. března 2009 | 07:08

V současné době si zařizujeme byt a chystáme se nakoupit nové spotřebiče do kuchyně. Jsme s partnerem dost časově vytížení, proto zvažujeme nákup přes internet.

Nakupujeme tak drobnou elektroniku nebo CD. Vyplatí se pořídit tímto způsobem i větší spotřebiče, nebo je lepší navštívit kamenný obchod? Petra

Odpovídá:

Tomáš Blahut,
general manager Amica Commerce s.r.o.

Tomáš Blahut, general manager Amica Commerce s.r.o.
Autor: archiv

Móda nakupování v e-shopu je bezpochyby výrazným a patrně nevratným trendem dnešní doby. Ne každý e-shop je však kvalitní a nákup touto cestou nemusí vždy probíhat hladce, proto by měl zákazník vždy zvážit, zda chce toto riziko podstoupit. Při nákupu doporučuji zvolit zavedený obchod, platí to nejen pro virtuální, ale i kamenný. Záruční doba je zde samozřejmostí, zboží tedy můžete v případě nespokojenosti kdykoli „vyreklamovat“ v místě, kde jste výrobek pořídili. Oba poskytnou zákazníkovi všechny potřebné informace, v kamenném obchodě je pochopitelně výhoda, že si zde může zákazník zboží prohlédnout či vyzkoušet. Některé značky či e-shopy však podobné služby zavádějí již i ve virtuálním prostředí.

Jak ušetřit za elektřinu
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Autor: připravila: duš