Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Škola oblékání: Jarní kabátky & svetry. Víme, jak je sladit!

14. března 2012 | 07:30

Blíží se jaro. Zimní bundy do mrazů jsme již schovaly hluboko do svých objemných skříní. Vytahujeme (a nakupejeme) nové jarní kabátky a svetříky. Také občas před usnutím přemýšlíte, jak je k sobě sladit, abyste nevypadala jako od cirkusu? Nejste sama!

Myslivci vábí jeleny, roztoužené kočičky kocourky. Nás se podobným způsobem pokouší zlákat módní domy. Krásným zbožím ve výlohách.

Otepluje se a příroda se pomalu probouzí ze zimního spánku. Jaro nesměle ťuká na dveře. Pojďme mu tedy naproti i s naším šatníkem!

Počasí ani venkovní teploty nám zatím nedovoluje obléct jen svetřík, či lehkou mikinu, proto jsem se vám rozhodla přinést mix kabátků i bund a svršků, co pod ně!

ČERVENÁ

červená
Autor: Archiv firem
Jako luxusní červená karkulka budete vypadat v kombinaci tohoto kabátku s delším pruhovaným svetříkem. Kombinace červené s jemnou, velbloudí barvou je prostě krásná.

ČERNÁ
kožená
Autor: Archiv firem

Černá klasika. Punkovější styl. Kožená bunda doplněná kapucí vás ochrání před občasnými jarními deštíky! Extravagantní svetřík pískové barvy s zajímavým uzlem uprostřed je skvělou volbou pro ty, které se nebojí vyčnívat z davu.

PASTELOVÁ

free
Autor: Archiv firem
Pastelové, výrazné a netradiční barvy jsou jasným trendem sezony! Nejsem velkým zastáncem kombinací několika výrazných barev, proto bych se zde držela při zemi. Svetřík s tříčtvrtečními rukávy je dobrou volbou pro milovnice sportovního stylu. Stejně tak bundička.

MODRÁ

modrá
Autor: Archiv firem
Námořnický styl prostě nikdy nemůže vyjít z módy. Za to dám ruku do ohně! Modrá i proužky sluší prostě všem. Modrý kabátek můžete doplnit černou, červenou, pruhy, puntíky, nebo prostě čímkoliv, po čem vaše srdce touží. Já jsem vybrala tento něžný svetřík s mašlí. Líbí?

KHAKI

khaki
Autor: Archiv firem
Další "vychytanou" kombinací je delší khaki kabát. Se šňůrkami ke stažení v pase se znovu dostává do módy! Velké kapsy jsou pro nás ženy více než užitečné. Poskytnou skvělou skrýš leskům, klíčům, slunečním brýlím, žvýkačkám... Co k nim? Džíny a tričko? NUDA! Pruhovaný šato-svetr? Bravo! Dámy! Oživte české ulice!

DŽÍNOVINA

džínová
Autor: Archiv firem
Tadá! Máme tu další, naprosto nehynoucí klasiku. Džínová bundička se nosí napříč snad všemi generacemi. K ní můžete obléknout snad úplně všechno, co se vám namane. Já jsem vybrala jednoduché modro-bílé tričko s proužky, kterým nic nezkazíte a nikoho nepohoršíte. Skvěle by se také hodil nějaký neonový top!

ŽLUTÁ
žlutá
Autor: Archiv firem

Fanfáry prosím. Můj nevějtší favorit. Nádherný, hořčicově žlutý kabátek s vyšperkovanými detaily. Už od pohledu sympatický volný svetřík s metalickými odlesky, skvěle kontrastuje s kabátem v barvě řepky olejky.

Tak jak s vám dnešní módní injekce líbí, dámy? Vybraly byste si?

Autor: ema, Klena