Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 signálů, že vás váš ex stále miluje

  • Pokud vás i po půl roce od rozchodu nepustí z očí, je do vás stále blázen.
    16. října 2014 | 06:00

    Rozešli jste se již před několika měsíci, ale pořád o něj někde zakopáváte? Dost možná se vám váš bývalý snaží opět vloudit do přízně. Ověřte si, zda jste za sebou zavřela pomylsná vrátka dost důkladně.

  • Má vás neustále v merku


    Muži jsou všímaví. Zázraky po nich ale nechtějte.
    Autor: Shutterstock.com
    Jeho Like je pod vaším příspěvkem na FB ve stejnou chvíli, kdy ho publikujete? Likuje vám, sotva uděláte check-in ve vaší oblíbené restauraci, kam jste spolu chodívali? Nedokáže vás pustit z hlavy ani ze zřeteli. Dokud ho zajímíte, v jeho očích budete pořád ta jediná.

  • Je ho všude plno

    Nedělejte si nic z kritiky a mějte se rádi!
    Autor: Profimedia.cz
    Vyskytuje se na všech mejdanech vašich společných přátel, ačkoli dříve byl spíš pecivál? Každou chvíli ho potkáte, přestože pracuje na druhém konci města? Je to jasné. Stále vám chce být na blízku a tak hledá každou příležitost k setkání s vámi.

  • Každou chvíli vám omlylem zavolá “z kapsy.”

    muž telefonuje
    Autor: Shutterstock
    Omlouvá se, že vás má ve nejčastěji používaných číslech nebo si vás zapomněl vyřadit z tlačítka pro rychlou volbu, ale nikdy se nezapomene zeptat, jak se máte a tak. Potřebuje prostě slyšet váš hlas.

  • Udržuje kontakt s vašimi blízkými


    Rodinný oběd u tchýně.
    Autor: Profimedia.cz
    Obden kecá s vaší matkou na Facebook chatu nebo chodí s vaším bratrem na pivo? Dokonce na nich nevyzvídá, jak se máte? Naopak, vypráví o sobě a má čas na jejich trable? Rád mámě pomůže s přivrtáním poličky či bráchovi s opravou auta? Snaží se zkrátka zapustit pevné kořeny ve vaší nejbližší sociální síti a mít ji na své straně. A vy pak od mámy uslyšíte, že jste pitomá, protože váš ex byl ten nejlepší z všech. 

  • Jeho nová přítelkyně vypadá, jako by vám z oka vypadla.

    dvojčata
    Autor: Shutterstock
    Pravda někteří muži mají celkem vyhraněný typ. Podívejte třeba na George Clooneyho a jeho dlouhonohé brunetky. Pokud má jeho nová holka podobný styl, vypadá jako vy a má i srovnatelnou vyřídilku, něco není v pořádku.

  • Propadl sociálním sítím


    muž radost
    Autor: shutterstock
    Dříve občas něco nasdílel nebo olikoval, ale dnes je vaše zeď plná jeho příspěvků na nejrůznější témata - obvykle taková, která zajímají i vás? Snaží se na sebe upozornit a dokázat vám, že je skvělý, silný, nezávislý a na roztrhání. Doufá totiž, že začnete žárlit a vrátíte se k němu.

  • Našel si nové hobby - bohužel stejné jako vy?

    Muž na lekci jógy
    Autor: Shutterstock
    Pořídil si kočku, protože ji máte vy? Začal jezdit na kole, protože vy to milujete? Běhá denně 10 km, přestože když byl s vámi nezvedl zadek od televize? Potkala jste ho na hodině jógy? Hledá záminky, proč se s vámi o něčem neutrálním bavit a také se vám snaží dokázat, že se změnil a že máte společné zájmy.

  • Když se opije, píše vám filosofické SMS


    Muž, jóga, meditace
    Autor: Murgermari / Shutterstock.com
    Přemýšlí o tom, že změní životní styl a odstěhuje se na venkov? Chce jet meditovat do budhistického kláštera? Uvažuje o práci pro charitu? Snaží se vám dokázat, že má ryzí charakter a že upřímnějšího a morálně uvědomělejšího chlápka nenajdete.

  • Dává vám o sobě vědět


    Pokud vás i po půl roce od rozchodu nepustí z očí, je do vás stále blázen.
    Autor: shutterstock
    Stále vás zve na filmové večery, které jste dříve pro přátele pořádali společně? Nejspíš ještě doufá, že jednou přijdete s tím, že litujete a že bez něj nemůžete žít. Je proto dobré, abyste věděla, kde a kdy ho zastihnete, až to na vás přijde.

  • Má na vás vždycky čas

    ...
    Autor: Profimedia
    Dříve jste se musela doprošovat každé maličkosti, ale když dnes na Facebooku napíšete, že potřebujete pomoc se stěhováním, je mezi prvními, kteří se přihlásí? Kvůli venčení psa jste se hádali minimálně obden. Teď ale, když potřebujete na týden odjet bez zvířete, se ho přeochotně ujme? A dokonce volá sám od sebe, že jede na víkend k rodičům na chatu, tak jestli by ho nemohl vzít sebou, že by se Puňťa aspoň pořádně proběhl na čerstvém vzduchu? Moc dobře ví, proč vás ztratil a snaží se to napravit a dokázat vám, že se změnil.

     

    PS. Záleží jen na vás, jestli mu dáte druhou šanci.

     

Diskuse ke článku
.