Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Líbačka nad Prahou? Víme, kde v centru najít rozkvetlý strom

Abyste do příštího roku neuschla, nechte se políbit pod rozkvelým stromem
29. dubna 2014 | 06:00

Pokud jste nestihli partnerovi dostatečně vyjádřit své city během Valentýna, 1. května máte jedinečnou možnost to napravit v 5. patře obchodního domu Kotva. Od 11:00 jsme pro vás na Sluneční terase restaurace T-Anker připravili speciální „líbačku“ pod rozkvetlými třešněmi

Doby, kdy jste na prvního máje v centru nenašli ani jeden rozkvetlý strom, jsou dávno pryč! U nás jeden takový najdete přímo mezi pražskými střechami. Pro zamilované páry jsme si připravili speciální program, během kterého budete moci ochutnat májové menu s třešněmi nebo domácí světlý ležák.

„Naše terasa je unikátní tím, že se vám zde otevírá jeden z nejromantičtějších pohledů na Staré Město. Proto jsme se rozhodli uspořádat speciální event, během kterého necháme dovézt na terasu rozkvetlé třešně a další třešňové květy umístíme přímo na naši pergolu,“ říká managerka restaurace T-Anker Ivana Žitníková s tím, že akce se zúčastní i známé osobnosti.

Nechte se políbit pod rozkvetlým stromem
Autor: T-Anker

Od 11:00 se můžete těšit na Romanu Jákl Vítovou s manželem Romanem Jáklem. Chuťové pohárky uspokojíte  naším světlým ležákem, pro každého návštěvníka máme jedno pivo T-Anker ZDARMA. Zahraje i DJ a živá kapela. Pro zamilované jsme připravili speciální fotokoutek s májovou výzdobou a také soutěž o nejdelší polibek. Během akce budeme servírovat i třešňové pivo Casteel Rouge a jako první v České republice představíme náš Dámský pivní klub.

„Dlouho jsme přemýšleli, jak oslovit i ženy. Přece jen zůstává stále nepsané pravidlo, že pití piva je výhradně mužskou záležitostí. Pak se v našich hlavách zrodil nápad s Dámským pivním klubem, a protože v posledních letech ženy pijí především ovocná piva, chtěli bychom se na ně alespoň ze začátku zaměřit i my,“ uvádí managerka restaurace.

Pivní klub startuje oficiálně prvního května a kromě ochutnávky lehkých ovocných piv si v restauraci můžete prohlédnout ručně vyráběné šperky nebo si nechat poradit od speciálně proškolené vizážistky s líčením a péčí o pleť. Odpoledne 1. května proběhne i módní přehlídka.
polibek
Autor: Shutterstock.com


Ani pánové se první májový den nebudou nudit.

Máme pro ně připravený velký výběr piv a pořádné kusy masa, které budeme od května grilovat na unikátním grilu „Big Green Egg,“ který je schopen nahradit kompletní zahradní kuchyni a maso v něm je výjimečně šťavnaté.

Něco pro singles..
Speciální akce pro zamilované nemusí být nuda ani pro nezadané, navštivte nás během akce třeba se svými přáteli. Přestože nedostanete polibek od svého protějšku, nezoufejte, i pro vás máme připravené malé pusinky… od naší cukrářky.