Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

Jolie a Pitt: Jejich láska je u konce?!

30. listopadu 2009 | 13:25

O Angelině Jolie (34) a Bradu Pittovi (35) se rychlostí blesku začínají šířit další pikantní zprávy. Na veřejnosti se sice prezentují jako dokonalý pár, ale jejich vztah má zřejmě vážné trhliny!

Ve svých knihách o Jolie a Pittovi to prozradili životopisec Andrew Morton, jejich bývalý osobní strážce Mickey Brett a bulvární žurnalista Ian Halperin.

´Brangelina´ má prý problémy nejen ve vztahu a sexu, ale pokulhává také ve výchově svých 6 dětí! Jolie to však stále zcela přehlíží, a dokonce uvažuje o adopci dalšího potomka. A to za zády svého manžela, který už o sedmém dítěti nechce ani slyšet!

SEX

V prvních letech jejich vztahu byl jejich sex ´fenomenální´, po čase to však začalo skřípat. Brad Pitt dokonce přiznal, že měl několik bokovek, mezi které patřila i súdánská modelka Amma.


SPORY

Hvězdný pár se hádá i kvůli politice. Angelina Jolie nesnáší prezidenta Obamu. Nelíbí se jí jeho zdravotnické reformy a považuje ho za socialistu, zatímco Pitt, Obamův vzdálený příbuzný, svého prezidenta podporuje a často se kvůli tomu s Angelinou hádá. Spory někdy mají i kvůli výchově svých dětí.


DROGY

Pitt téměř denně kouří marihuanu. Angelině se to ale pěkně protiví a je to další důvod k jejich hádkám.


DĚTI

Jolie sama sebe vykresluje jako ´andělskou´ matku. A to i přesto, že někdy své děti třeba celé týdny nevidí! Pitta také štve její obrovská žárlivost.

Autor: INT, pal