Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mohl by mít každou ženu, na kterou si ukáže. On chce ale jen jednu

5. srpna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Žhavá a provokativní série z pera bestsellerové autorky T. L. Swanové o bratrech Milesových pokračuje třetím dílem pod názvem Bez zábran. Elliot je pohledný, sexy a na zabití! A je to šéf Kate, kterou baví ho rozčilovat. Možná je ale vše jinak, než se zdá.

Mým oblíbeným koníčkem je popichování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy. Jak to, že po něm touží miliony žen i přes jeho děsnou povahu? Co sakra dělám špatně?

Znechucená svým milostným životem se pod falešným jménem přihlásím do seznamovací aplikace a začnu si psát s mužem jménem Edgar. Není sice můj typ a žije někde na druhém konci světa, ale navážeme spolu přátelství, protože máme podobný smysl pro humor a můžeme se navzájem svěřovat.

Autor: Metafora

Sexy miliardář, který vám do ouška šeptá lechtivá slůvka

V poslední době se v práci dějí divné věci. Elliot je pozorný. Jeho oči na mně pokaždé spočinou o něco déle, než by měly, a je za nimi žár, který jsem dřív necítila. A pak mi k mému neskonalému šoku řekne, že je pro něj moje zranitelnost přitažlivá. Jaká zranitelnost? Zmocňuje se mě panika. Četl snad e-maily, které posílám Edgarovi?

Bez zábran splnilo do puntíku vše, co od žhavé romance očekávám. Panovačný, majetnický muž, který dominuje jak ve firmě, tak v ložnici, a žena, která mu nehodlá ustupovat a vytáčí ho doběla? Ano, prosím!“ – čtenářská recenze, Goodreads.

Žhavou romanci Bez zábran, stejně jako další knihy ze série s bratry Milesovými vydalo nakladatelství Metafora. Knihy i e-knihy zakoupíte na e-shopu grada.cz.