Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nechte v sobě rozkvést nový život

10. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Reprodukční medicína v posledních letech výrazně pokročila a s většinou reprodukčních problémů si dokáže poradit. I v České republice už pomohla k rodině tisícům párů.

Po třicítce už to není tak snadné

Všichni víme, že založení rodiny chce trpělivost. Jenže když se to ani po delší snaze nedaří, je čas se obrátit na odborníky. Příčin reprodukčních problémů je v dnešní době celá řada. Vedle nejrůznějších zdravotních nebo sociálních překážek jde často o odkládání těhotenství na později. Kvůli kariéře, životním zálibám nebo nevydařenému prvnímu manželství. Když se náhle po třicítce rozezvučí biologický orloj, často už nejde o jemné cinknutí připomínky, nýbrž o hlasité vyzvánění na poplach.

Autor: adobestock

Věda nabízí pomocnou ruku

Čas vyhrazený přírodou na početí dítěte však není neomezený. Po dosažení 30 let schopnost žen otěhotnět významně klesá, stejně jako roste riziko neplodnosti u mužů. Naštěstí je tu věda, která dokáže téměř zázraky. V České republice působí mnoho zdravotnických zařízení, která se zabývají reprodukční medicínou. Najdete mezi nimi i vysoce profesionální kliniky, schopné nabídnout individuální a komplexní péči. Jako například ProCrea Swiss IVF Centre Prague - moderní kliniku v krásném prostředí na pražském Smíchově.

Autor: ProCrea Swiss IVF Center

Když máte k dispozici celý tým odborníků

Jak už bylo napsáno výše, problémy s početím mohou mít různý původ. A proto je skvělé, když klinika disponuje odborníky z různých odvětví medicíny, kteří vás vyšetří a společnými silami odhalí váš problém. ProCrea Swiss IVF Centre Prague je součástí mezinárodní zdravotnické sítě NEXTCLINICS s více než dvaceti klinikami v osmi zemích světa a má díky tomu bohaté zkušenosti jak s reprodukční medicínou, tak s ostatními lékařskými obory. Zaměstnává špičkové odborníky v oblasti genetiky, imunologie, interny a dalších. Velkou pomocí pro urychlení procesu vyšetření je i vlastní laboratoř s nejmodernějším vybavením.

Autor: ProCrea Swiss IVF Center

Nejkratší a nejpohodlnější cesta k mateřství

Reprodukční klinika nabízí nejkratší cestu k mateřství. Nezáleží přitom, zda je vám 20 nebo 45 let. Každému páru je v ProCrea Swiss IVF Centre Prague vypracován individuální plán, jehož cílem je dovést jej pohodlně, bezpečně a pokud možno co nejrychleji od otěhotnění až po porod. Možnosti lékařů v reprodukční medicíně jsou obrovské a šance na splnění snu o darování nového života vzrostly s nimi.

Autor: adobestock