Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Naučte partnera, aby líbal jako bůh!

  • 16. listopadu 2019 | 06:00

    Říká se, že první líbání by si měl člověk pamatovat do konce života, ale to jen v případě, že je to opravdu krásný polibek. Já musím říct, že bych ten svůj raději přeskočila rovnou k tomu druhému. Občas je neuvěřitelné, jak nesrovnatelné mohou být dvě stejné věci.

    Jak se během života ukázalo, ne všichni muži jsou v líbání dostatečně zruční, a to už jim dávno není šestnáct. Jeden by řekl, že z těch takzvaně telecích let vyrostou a něčemu se přiučí. Pokud doma máte chlapa, který líbání moc nemusí, nebo je to takový zážitek, který je třeba ještě pořádně vybrousit, vězte, že je nutné o tom mluvit. A možná dokonce uděláte špatnému líbání radikální konec.

  • Cvik dělá mistra

    Autor: iStock
    Předtím, než jste měla první polibek, jistě jste byla trochu bezradná. Možná se právě tady zasekl váš drahý a potřebuje jen trochu vedení. Jestliže vás něco, co dělá při líbání, rozčiluje nebo vám to nevyhovuje, ukažte mu, co by se vám líbilo víc, a nechte ho často procvičovat dovednosti. Občas lidé nevědí, co přesně dělají, pokud jim to někdo neřekne a neukáže jim správný způsob.

  • Polibek celým tělem

    Autor: iStock
    Někdy je líbání příliš intenzivní, protože muž nepoužívá celé tělo, a tím pádem je polibek skoro k neudýchání. Pokud povedete jeho ruce a naučíte ho používat je, bude se soustředit na několik věcí najednou, a tím pádem nebude jeho líbání tak intenzivní.

  • Řekněte, co se vám líbí

    Autor: iStock
    Říct si o to, co chcete, nemusí být vůbec trapné, a pokud se to naučíte v tomto jednodušším případě, potom – jestliže ani v jiné sexuální oblasti nejste spokojená – můžete pokračovat v lekcích dál. Najděte si způsob, jak mu to říct tak, aby to bylo sexy a on si vlastně ani nevšiml, že se ho snažíte něco naučit. Řekněte mu třeba: „Líbilo by se mi, kdybys mě líbal takhle…“ A potom mu přesně ukažte jak.

    Podívejte se, co se děje v těle během dvou minut:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách • VIDEO: youtube/glamour

  • Udávejte tón

    Autor: iStock
    Pokud je váš partner moc hrr, potom trochu zpomalte jeho úprk. Další důležitou věcí je to, jak používá jazyk. Někteří muži mají pocit, že když vám strčí jazyk do krku, je na tom něco sexy. Jazyk je velmi šikovný nástroj, který lze používat mnoha způsoby. Ukažte mu, co všechno se s ním dá dělat při líbání.

  • Řekněte mu, jak je pro vás líbání důležité

    Autor: iStock
    Pokud je líbání pro vás důležité, je nutné, aby to věděl. Líbání je považováno za umění, které otvírá brány naší sexuality. Sama jistě víte, jaké to je, když se vám během líbání podlamují kolena. Nevynechávejte líbání z vašich sexuálních hrátek. Zjistěte, co je důležité pro něj, a udělejte takový malý milostný pakt.

Diskuse ke článku
.