Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak najít ztracenou chuť na sex? Dejte si víno a zahoďte cigarety

  • Už dlouho jste nepocítili nutkavou potřebu se pomilovat? Je na čese to změnit!
    27. března 2014 | 15:00

    Přestože nic takového, jako ideální frekvence sexu neexistuje, pokud jste vy, nebo váš partner s vaším sexuálním životem nespokojeni, je na čase udělat nějakou změnu. Jenomže, co když na milostné hrátky nemáte ani pomyšlení? Zkuste těchto pár tipů a rozpoutejte v sobě zase uragán vášně.

  • Lékořice

    ...
    Autor: shutterstock.com
    I když text notoricky známé písně Václava Neckáře říká, že se lékořicí rozhodl léčit lásku, je tato trvalka vhodná také k léčbě libida. Podle studie amerického neurologa Alana R. Hirsche měly totiž ženy podstupující tento experiment o 13% větší chuť na sex, když cítily vůni této aromatické rostliny.

    Můžou za to silice v lékořici obsažené, které v mozku spouští tuto milování chtivou reakci. Studie dokonce dokázala, že vůně lékořice je pro ženy větším afrodisiakem, než vůně mužského parfému.

  • Pohyb

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jakýkoliv druh aerobního cvičení je dobrý nejen pro spalování tuků a zvýšení kondice, ale také k chuti pomilovat se. Krev, kterou pohybem rozproudíte, se totiž dostane také do intimních orgánů, které se tak logicky stanou citlivějšími.

    Kromě toho ale sport vyplavuje také endorfiny, tedy hormony které jsou zodpovědné za váš pocit štěstí a dobré nálady. Na druhou stranu, pokud to budete se sportem přehánět, klesá v těle hladina testosteronu a chuť na sex se tak naopak snižuje. Čili i zde platí známé rčení - všeho s mírou!

  • Výzvy

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Stanovte si jasný cíl! Výzkumy totiž prokázaly, že pokud si dáváte drobné výzvy, ať už sami nebo s partnerem a následně je plníte, zvyšuje se vaše sebevědomí a s ním jde ruku v ruce také tělesná touha.

    Ne náhodou mají úspěšní, bohatí lidé lepší sexuální život. Vy ale nemusíte hned vydělat půl milionu, nebo se stát společníkem firmy. Stačí drobné cíle, které vás nezatíží, ale nepatrně vám zvýší ego.

  • Víno

    ...
    Autor: Shutterstock
    Ve víně je nejen pravda, ale také sexuální touha. Pokud jste tedy příliš unavení, přepracovaní a vystresovaní na to, abyste si užívali romantické chvilky ve dvou, zkuste se cestou z práce stavit na jednu či dvě skleničky červeného. Uvidíte, že partnera uvidíte ve vášnivějším světle. Jen si těch skleniček nedávejte víc. Přílišná hladina alkoholu v krvi má totiž přesně opačný účinek.
  • Afrodiziaka

    ...
    Autor: Foto scom
    Že existují jídla, která mají povzbuzující účinky na sex není žádnou novinkou. V každém případě ale nikdy není na škodu si je zopakovat. Už naše babičky věděly, že afrodiziaka opravdu zabírají. Jak jinak by asi vznikla pořekadla: Trocha pepře, ať se vzepře. Nebo ještě známější: Petržel, aby dlouho vydržel.
  • Stop cigaretám

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Nejen že cigarety způsobují rakovinu, smrdí a mají další spoustu negativních dopadů, které jistě znáte. Jako vedlejší efekt také výrazně snižují vaše libido, protože se díky nim dostatečně neprokrvují pohlavní orgány. Potřebujete snad lepší důvod proč přestat kouřit?
  • Ovoce a zelenina

    ...
    Autor: Shutterstock
    Dostatek ovoce a zeleniny ve vaší stravě vám nejen zaručí dostateční přísun vitaminů, lepší imunitu, pevnější zdraví a štíhlejší tělo, ale antioxidanty, které jsou v nich obsažené zlepšují krevní cirkulaci a tím mimo jiné i zvyšují chuť na sex.
  • Med

    ...
    Autor: Shutterstock
    Možná vás to překvapí, ale tato super-potravina je bez nadsázky všelékem na neduhy, včetně nechuti k milostným hrátkám. Med obsahuje vysoké množství vitaminu B a bóru, který pomáhá produkovat testosteron. Tedy hormon, který je zodpovědný za váš sexuální chtíč.
  • Ryan Gossling

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    A pokud nic z toho dostatečně nezabere, zkuste si pro náladu pustit film Bláznivá, zatracená láska. Ukázalo se totiž, že Ryan Gosling do půli pasu nahý, dokáže až nadpozemsky zvýšit vaši touhu.

    - bizarni vztahy historie NE
    - uchylnosti z automatu ABSOLUTNE ANO
    - co veda nevysvetli o lidskem tele PRO FB NENI NUTNE, ale myslim, ze je to fajn tema pro bpz, a rad to v nejakem okrajovem case odpostuju
    - neusne bez zapnutého fenu v posteli ANO, TO JE TUTOVKA!
    - muž mořskou pannou SICE TO UZ KDYSI SLO, ALE TO JE FUK... ANO
    - tancici mimino NE, takovych veci je plny fun
    - ty fotky podivinu ANO, takovych clanku a fotogalerii jsou mraky, da se to zkombinovat a klidne z toho udelat nekolik samostatnych clanku

Autor: brig
Diskuse ke článku
.