Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co je důležitější? Super sex bez lásky, nebo špatný sex se skvělým mužem?

  • Jak moc je dobrý sex důležitý pro vás?
    5. prosince 2015 | 06:00

    Milujete ho, ale sex s ním za moc nestojí. Přitom je skvělý, pozorný, a jak říkaly naše babičky: "Nepije, nekouří a neběhá za holkama." Občas vám ale v hlavě přistane myšlenka na toho bídáka, s kterým vás to bavilo jak nikdy! Čemu dáváte přednost? Pro co se rozhodnete? Dokážete žít ve vztahu, kde to v posteli zrovna nevře?

  • Mike, 44, USA

    Autor: shutterstock
    Já bych tedy rozhodně volila špatný sex s někým, koho miluji. Nevím, jestli bych to stejné říkala před pár lety, ale dneska už vím, že najít někoho, koho milujete, kdo vám rozumí a s kým budete s radostí sdílet svůj život, je mnohem víc než pár momentů slasti. 

     

  • Tara, 24, Austrálie

    Autor: shutterstock
    Volila bych špatný sex s někým, koho miluji, protože dobrý sex mi nepomůže prožít život v pohodě, láska ano. Dobrý sex můžete mít jen po určitou dobu, ale potom se vždycky začnou do všeho montovat city a ty mění celý přístup k věci. Je to, jako když najdete perfektní dům, ve kterém byste chtěla bydlet, cítíte se v něm jako doma, a tak se rozhodnete, že to je ten pravý. Pak najednou zjistíte, že v koupelně prosakuje strop. Rozhodně bych se ho nevzdala, raději se to pokusím opravit. 

     

  • Nikola, 40, Uruguay

    Autor: shutterstock
    Vždycky lepší sex vyhrává! Nejsem asi stvořena k lásce, takže pokud sex nefunguje, je to katastrofa. Vždycky chci dobrý sex. 

     

  • Shreyans, 28, Indie

    Autor: shutterstock
    Sex není všechno, jsem přesvědčená, že potřebujeme v životě víc než to. Pokud sex není nejlepší, tak máme ještě masturbaci, která to může částečně vyvážit. Taky existují různé hry a metody, kterými se na sexu dá pracovat, jsem dost kreativní. Trochu se stydím říct, že bych si raději na sex našla milence, než abych opustila někoho, koho miluji. 

     

  • Maria, 32, Německo

    Autor: shutterstock
    Já nevěřím ve špatný sex. Pokud to třeba ze začátku neklape, dá se s tím vždycky pracovat. Já bych bez dobrého sexu nemohla být, ale jsem přesvědčená, že špatný sex mohu vypilovat k dokonalosti. Jsem dost monogamně založená a život je dost dlouhá doba k tomu, aby se na špatném sexu zapracovalo! A láska? Láska, to je pro mě nejvíc! 

     

  • Sandra, 37, Francie

    Autor: shutterstock
    Život je moc krátký na to, aby ho člověk promrhal špatným sexem. Rozhodně bych ve vztahu bez vášně žít nemohla.

     

  • Aastha, 25, Holandsko

    Autor: profimedia.cz
    Sex je mnohem víc než láska a city. Pro mě je to moment, kdy se můžu uvolnit a užít si všechnu tu zábavu do posledního doušku, aniž bych se musela trápit tím, že budu něco řešit. Pokud potkám někoho, s kým chci žít, pak s ním budu mít sex i špatný a najdu si na ten dobrý někoho bokem.

Klíčová slova:  sex, dobrý sex, špatný sex, anketa
Diskuse ke článku
.