Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotické fantazie! Co se nám líbí v posteli aneb přiznání z ložnic skutečných žen

  • Řekněte si o to, co se vám líbí, muži to ocení.
    15. října 2015 | 06:00

    Někdy je to dost těžké, dostat z ženy, co se jí v posteli líbí. Naštěstí se ale trend, který ženám velí říct si o to, co chtějí, stále více rozmáhá, a to je dobře. Několik žen nám přiznalo, po čem právě ony touží v sexu a co jim dělá dobře. Sex byste měly zařadit na své běžné denní menu a nenechávat ho jen na speciální příležitosti.

  • Mariana, 34

    Autor: Shutterstock.com
    Mám ráda, když mi partner říká, třeba u večeře v restauraci, jak po mně strašně touží. Když si po večeři ještě zajdeme do baru na sklenku, chytne mě pevně za zadek a šeptá mi do ucha, co všechno se mnou chce dělat, až se dostaneme domů, je to ohromně sexy pocit – být pro něj tak žádostivá a vyvolávat v něm takové pocity!

  • Lenka, 36

    Autor: shutterstock
    Miluju, když můj partner věnuje čas mým prsům. Nemyslím jen je hladit a mačkat, ale když se s nimi opravdu zdrží a dráždí je jazykem, líbá je, okusuje, až mi úplně ztvrdnou bradavky. Většinou je to o tom, že než skončí s touhle nádhernou předehrou, jsem tak vzrušená, že stačí se mě tam dole jen dotknout a vybuchuji v neuvěřitelný orgasmus.

  • Marta, 28

    Autor: profimedia.cz
    Vím, že to možná bude znít trochu ujetě, ale strašně mě vzrušuje, když se můj kluk dotýká sám sebe. Pohled na jeho ruku, která se tak svědomitě věnuje vlastní masturbaci, to mě vždycky absolutně dostane. Začínám tím, že ho vzruším sama, pak už to nechám na něm a jen se třu o jeho tělo. Vím, že moje přítomnost ho vzrušuje, a to, že tuto činnost většinou provozuje, když je sám, je super vzrušující.

  • Kamila, 37

    Autor: shutterstock
    Moje nejoblíbenější poloha je, když si lehnu na postel a muž se mě zmocní zezadu. Musí udržovat pravidelný rytmus a držet mě pevně za zadek. Tahle poloha je pro mě tak vzrušivá, že se většinou za chviličku udělám, a to odstartuje i jeho orgasmus.

  • Klára, 41

    Autor: shutterstock
    Není nad to vzbudit se ráno, odpočinutá po celonočním spánku, s tím, že je na mně můj manžel přitulený a jsme jako dvě lžičky v šuplíku. Cítím přitom jasně, jak moc je vzrušený. Místo toho, abychom oba dělali, jako že o ničem nevíme, jemně mi začne hladit stehna a dráždit mě. Když do mě proniká v tomhle úhlu, je to skvělá poloha, hodně těsná, a oba si ji užíváme.

     

     

Klíčová slova:  sex, přiznání, poloha, vášeň, ložnice
Diskuse ke článku
.