Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ženy se svěřily: Vyzkoušely jsme švédskou trojku a takhle to dopadlo!

  • Švédská trojka může být super, ale rozmyslete si následky
    3. října 2015 | 06:00

    Švédská trojka je snem mnoha mužů a jistě se najde i spousta z vás, kterým fantazie již několikrát zabloudila do těchto vod. Zatím zůstává pouze u představ, a tak možná váháte, jestli se do toho pustit! Možná chcete udělat radost svému partnerovi. Přečtěte si pár zkušeností, o které se podělily ženy, které už mají švédskou trojku za sebou. A my vás rovnou varujeme: nikdy se nenechte do ničeho nutit!

  • Liběna, 38


    Autor: shutterstock
    Já jsem vyzkoušela sex se dvěma chlapy. Byl to můj bývalý přítel a jeho kamarád. Všichni jsme si chtěli užít, tak jsme do toho šli. Já jsem si to dost užívala, protože mě oba dva dost obletovali. Nakonec sex jako takový jsem měla jen s mým bývalým, jeho kamarád mě uspokojoval pouze orálně a rukou. Za zkoušku to rozhodně stálo, ale kdybych byla zadaná, tak bych do toho nešla. Nejsem si totiž jistá, že by to partner rozdýchal.

  • Michaela, 42


    Autor: profimedia.cz
    Byla jsem zadaná, měla jsem v tu dobu přítele a ten pořád tvrdil, že by si rád dal trojku a že by mu u toho nevadil ani druhý kluk. Měli jsme kamaráda, který byl pro každou špatnost, proběhlo pár drinků a najednou se to semlelo. Mě samozřejmě mnohem více zajímal v posteli ten druhý, porože toho svého jsem už dobře znala, ale zase jsem nechtěla, aby žárlil, tak jsem se věnovala víc jemu. Zkušenost to byla dost zvláštní. Jsem ráda, že ten třetí byl kamarád.

  • Kamila, 37


    Autor: shutterstock
    Zažila jsem to při jedné neplánované akci. Já, můj tehdejší chlap a moje nejlepší kamarádka. Měli jsme všichni něco v krvi, semlelo se to rychle, začátek byl fajn, ale jen do té doby, než se jí začal věnovat víc než mně a ona mu to se zájmem vracela. Nakonec jsem ležela na posteli a dívala se, jak si to užívají. Sebrala jsem se a jela domů, bylo mi z toho zle, takže už bych nikdy do něčeho podobného nešla. Po nějaké době jsem se dozvěděla, že se ti dva scházeli dál za mými zády, přestože jsem otěhotněla a čekala s ním dítě. Dodnes je mi z toho špatně.

  • Petra, 31


    Autor: shutterstock
    Zkušenost mám. Iniciátorem byl přítel, já nejdřív nechtěla. On vymyslel místo i třetího do party. Málem nás to stálo vztah. Ještě tři roky poté to při jedné hádce vyplulo na povrch. Tehdy jsem ho vyhodila. Odpoledne přišel s kyticí a odprosil mě. Od té doby uplynulo dalších pět let a už jsme o tom nikdy nemluvili, ale stejně tak jako mě žere, že jsem k tomu svolila, věřím, že i jeho žere, že mě do toho natlačil.

  • Jana, 31


    Autor: Shutterstock.com
    Přítel o trojku s holkou hodně stál. Já jsem na to kývla spíš kvůli němu. On tím byl úplně posedlý. Chápete, že si tu holku hledal přes inzerát? Našel ji. Jenže já si to rozmyslela, neunesla bych dívat se na něj, jak to dělá s cizí ženou. Odmítla jsem kvůli jednomu erotickému snu obětovat vztah. Já bych to prostě nedala, i když jsem o tom ze začátku taky docela dost uvažovala. Naštěstí to pochopil a dal s tím pokoj.

Diskuse ke článku
.