Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ženy se svěřily: Tohle byl nejhorší sex v mém životě!

  • Tak tohle se nepovedlo, muži mohou dostat červenou kartu i v ložnici
    18. července 2015 | 06:00

    Sex může být tím nejkrásnějším zážitkem, a pokud se vydaří, tak se vám budou podlamovat kolena ještě dlouhou dobu poté. Stejně tak vám pokaždé přejede husí kůže po zátylku a otřepete se děsem, když si vzpomenete na ten nejhorší sexuální zážitek. Ironií osudu je, že ty špatné zážitky v nás přetrvávají ještě mnohem déle, přestože se snažíme zasunout je do nejspodnějších šuplíčků a ty už nikdy neotvírat.

  • Chvástalovo tajemství


    Jednou jsem pracovala s chlapíkem, který pořád tahal z rukávu historky o tom, jak mu padají ženy k nohám a jak jsou vyřízené z jeho úžasného výkonu a velkého penisu. Snažila jsem se to neposlouchat, protože takovéhle chvástačské historky většinou nejsou ani z poloviny pravdivé. Jako svobodná holka jsem se jednoho dne ale rozhodla, že se přesvědčím na vlastní kůži. Ve ztopořeném stavu neměl jeho penis ani pět centimetrů, k ničemu nakonec nedošlo, protože se mi tam rozbrečel, že má přítelkyni a že ji nemůže podvést!
    Autor: shutterstock

  • Včelí píchnutí


    Měla jsem známost s mužem, který na zahradě choval včely. Když jsme k němu domů dorazili, dali jsme si pár skleniček a nálada začala jiskřit. Odběhl na zahradu a vrátil se s tím, že se nechal poštípat do penisu od včel, protože si přečetl v kamasutře, že jeho erekce tak bude déle trvat a bude lepší. Jsem alergická na včelí píchnutí a jeho rudý nateklý úd mě spíš děsil. Jinak to byl ale hodný chlap, jen k sexu nakonec nedošlo.
    Autor: shutterstock

  • Příliš dlouhý orální sex


    Byla jsem ještě nezkušené mládě, když jsem poprvé provozovala orální sex. Nechtěla jsem si udělat ostudu, jen jsem nevěděla, jak dlouho se musím snažit. Ten týpek mě to nechal dělat celou hodinu, nevím, proč mě nezastavil! Po hodině proklečené na kolenou jsem měla nohy tak zdřevěnělé, že jsem se postavila a okamžitě upadla zase na zem, protože jsem neměla cit v nohou. Děsný trapas!
    Autor: shutterstock

  • Sex potmě


    Konečně jsem se dočkala toho dne, kdy jsem odjížděla domů s klukem, který se mi už dlouhou dobu líbil. Přijeli jsme k němu, už v chodbičce jsme se začali líbat a shazovat ze sebe oblečení. Byla to scéna jako z romantického filmu, takže by se zdálo, že to bude všechno pokračovat jen lépe. Když jsme přihupsali do ložnice, já jsem rozsvítila – a on zhasnul. Je asi stydlivý, myslela jsem si. Když došlo k samotnému aktu, ani jsem nepoznala, že je uvnitř, dokonce jsem se musela zeptat. Když skončil, usnul. Já jsem si sbalila svoje věci a odjela taxíkem zpátky do klubu, abych si trochu zlepšila náladu!
    Autor: shutterstock

  • Frája v kovbojském stylu


    Já vím, možná mě to mělo varovat, ale když on to byl docela pěkný chlápek. Kostkovaná košile, džíny a kovbojské boty s kloboukem, trochu klišé, ale slušelo mu to. Sbalila jsem ho a brzy jsem se přesvědčila, že to nestálo za námahu. Dělal to s prominutím jako nadržený králík, během sexu vyznával lásku mojí vagině, a když se udělal, tak řval svoje jméno!
    Autor: shutterstock

     

Diskuse ke článku
.