Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Polohy, kterými dosáhnete ještě lepšího prožitku při orálním sexu

  • Orální sex si můžete užít na mnoho různých způsobů
    27. června 2015 | 06:00

    Pro mnoho žen znamená orální sex jasnou cestu k orgasmu. Jemné dráždění jazykem nás totiž dohání ke stavu extáze, ale představte si, dámy, že existují různé polohy, kterými můžeme prožitek ještě trošku okořenit. Při normálním sexu jakákoli změna úhlu, v němž proniká penis do vaginy, mění to, jak sex prožíváme, a podobně je tomu i u orálního sexu. Zkuste tedy dneska malou obměnu!


  • Otevřená závora

    Tahle malá obměna tradiční polohy, kdy ležíte na zádech, vám dá o maličko větší kontrolu. Lehněte si na kraj postele, váš partner si klekne na zem před vás. Jednu nohu zvedněte do vzduchu a zajistěte ji tak, že sepnete pod kolenem prsty obou rukou. Tím trochu pozvednete pánev, a to vám dá možnost houpavého pohybu, kterým můžete podpořit partnerovo laskání.
    Autor: shutterstoclk

  • Zavřená závora


    Pokud je pro vás přímé dráždění klitorisu příliš, zkuste tuto polohu. Lehněte si na záda, nohy dejte k sobě, váš partner bude nad vámi obkročmo sedět. Jazykem vám bude jemně dráždit pahorek a místo, kde máte klitoris. Může vás i jemně hladit a masírovat. Možná zjistíte, že toto nepřímé dráždění vás vzrušuje ještě mnohem více.
    Autor: shutterstock

  • Královna na trůnu


    Orální sex na židli má v sobě něco spontánního, říká: „Chci tě tady a teď a už to nemůže počkat!“ Sednete si na židli, mírně podsadíte pánev a váš partner si klekne před vámi, zespoda vám oběma rukama podepře stehna. Jemně je rozevírá. Dává mu to kontrolu nad situací, ale to neznamená, že ho nemůžete jemně navigovat, pokud nedělá přesně to, co vám je příjemné.
    Autor: shutterstoclk

  • Kouzelník


    Jak název polohy napovídá, budete mít dojem, že jste v posteli s kouzelníkem. Podložte si zadeček polštářem tak, abyste měla pánev mírně nahoře. Zvedněte nohy, skrčte je a jemně si položte chodidla na partnerovy lopatky. On bude mít obě ruce volné k tomu, aby mohl zmáčknout vaše hýždě a jemným tlakem od sebe otvírat vaši vaginu tak, že víc a víc odkrývá klitoris.
    Autor: shutterstock

  • Třepetající se motýl


    Připravte se na to, že ovládnete celou situaci a vše bude v téhle poloze ve vaší režii. Zatímco váš partner bude ležet na zádech, obkročmo si kleknete nad jeho hlavu, kolena vedle jeho uší. Rukama se opřete o stěnu nebo čelo postele pro lepší stabilitu. Nechte partnera, aby vystrčil jazyk, a sama si krouživými pohyby dělejte, co uznáte za vhodné.
    Autor: shutterstock

     

Diskuse ke článku
.