Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Masturbace před partnerem krok za krokem: Dojděte na vrchol ve stejnou chvíli!

  • Naučte se dotýkat sama sebe tak, abyste se před partnerem nestyděla
    20. června 2015 | 06:00

    Vy doma masturbujete, váš přítel doma masturbuje. Ale když to máte dělat společně, najednou to nejde. Polije vás stud a nevíte, jak nejlépe na to. Přitom jedna z věcí, které muže v posteli skutečně rajcují, je právě sledování partnerky, jak se před ním uspokojuje. Máme pro vás návod, jak se toho studu zbavit, a udělat tak nejen sebe, ale i partnera tím nejšťastnějším!

  • Nastavte si pravidla

    O tom, jak by to celé mělo vypadat, si s partnerem nejprve popovídejte a stanovte si pravidla.
    Autor: Shutterstock.com
    Dříve než se před svým partnerem naprosto odhalíte a uděláte to, na co se stydíte jen pomyslet, stanovte si spolu určitá pravidla, za kterých to bude probíhat. Taková, která vám budou příjemná a ulehčí vám tím celou situaci. Přejete si, abyste ležela na posteli a on seděl na židli a díval se na vás? Nebo aby ležel s vámi a dotýkal se vás také? Řekněte si předem, jestli to celé bude ve vaší režii, nebo jestli vám on může dávat příkazy, jak chce, abyste na sebe sahala. 
  • Připravte si prostředí

    Vyberte si pro masturbaci místo, které vám nejvíce vyhovuje. Třeba ve vaně můžete svou ruku skrýt.
    Autor: Shutterstock.com
    Když už máte nastavené mantinely, jak to bude probíhat, zda to zvládnete sama, nebo jestli vám s tím partner pomůže, je důležité připravit si prostředí tak, aby vám bylo pohodlné. Může to vypadat, že děláte z komára velblouda, ale vysvětlete svému partnerovi, že pokud nebudete vy úplně v pohodě, tak to prostě nepůjde. A je jedno, jestli si spolu vlezete do vany, kde můžete mazaně ruku skrýt pod pěnu, nebo si lehnete před krb, kde vás bude osvětlovat pouze světlo z ohně, případně ze svíček rozmístěných po pokoji.
  • Oční kontakt

    Zadívejte se svému partnerovi do očí a zeptejte se ho, co by chtěl, abyste se sebou dělala.
    Autor: Shutterstock.com
    Tak a teď máte vše připraveno na to, potěšit sebe i svého partnera. Začněte očním kontaktem, nemusí být moc dlouhý, ale zmůže více než tisíc řečí. Které by mohly naopak všechno zkazit. Během toho se začněte navzájem svlékat. To vám pomůže zůstat soustředění a zároveň budete pořád v kontaktu se svým partnerem. A právě teď je ten správný okamžik, aby vám partner řekl, co chce, abyste se svým tělem dělala, případně vy se ho zeptala, na co by si přál se dívat. 
  • Začínáme!

    Dotýkejte se tak, aby se to líbilo v první řadě vám. Partner je teď na druhém místě.
    Autor: Shutterstock.com
    Začněte se dotýkat sama sebe. Hezky pomalu, v klidu. Prsty se dotkněte rtů, svůdně si olízněte prst a mapujte všechny záhyby svého těla. Můžete se na chvíli zastavit u svých prsou a hladit se. Dýchejte zhluboka, a jestli se vám vaše dotyky líbí, klidně můžete začít vzdychat. Tím svého muže naprosto dostanete! Uvidíte, že nejen vizuální vjemy, ale i ty zvukové ho naprosto odzbrojí. Až se dostanete mezi své nohy, pohlaďte si vnitřní stranu stehen, až se dostanete ke klitorisu. Myslete samozřejmě na to, co se líbí vašemu partnerovi, ale hlavně nezapomeňte, že teď jste v hlavní roli vy, a jestli se to musí někomu líbit, pak jste to právě vy! 
  • Přiberte si pomocníka, jestli chcete

    Žena si mnohdy užije lepší orgasmus sama se sebou, než s mužem.
    Autor: Shutterstock.com
    Masturbace není pouze o tom, používat své vlastní tělo a ruce, klidně si můžete přibrat pomocníka. Ale ještě ne svého partnera. Jestli má ve vaší posteli své místo i vibrátor, pomozte si s ním. Nejprve si můžete stimulovat prsa, bradavky, hladit se  jím a pomalu sjíždět dolů. Celé to dělejte pomalu, vychutnávejte si to. A podívejte se na partnera, který si to užívá společně s vámi. Jestli se tak dosud nestalo, vyzvěte ho, ať se dotýká i on sám sebe.
    Video se připravuje ...
    Sexuální revoluce! Česká designérka navrhla převratný typ vibrátoru! Chcete ho také? • VIDEO: Adam Balažovič
  • Změňte polohu

    Změňte při masturbaci pozici.
    Autor: Shutterstock.com
    S narůstajícím vzrušením se pomalu vytrácejí i poslední zbytky studu, proto je na čase posunout se o kousek dál! Dopřejte svému partnerovi lepší výhled a klekněte si na všechny čtyři a vyšpulte na něj zadeček. Můžete u toho pohybovat boky, které rozvlní celé vaše tělo, a užívejte si to! Váš partner v tuto chvíli už neví, čí je...
  • To správné načasování

    Orgasmus
    Autor: Shutterstock.com
    Domluvte se s partnerem předem, že až se bude blížit orgasmus jednoho z vás, tak si to povíte. Máte pak šanci dokončit to společně a dostat se na vrchol ve stejnou chvíli. Snažte se při orgasmu nezavírat oči a udržujte s partnerem stále kontakt. Pokud bude jeden z vás hotový dřív, buďte trpěliví a nesobečtí a vyčkejte na toho druhého. A povzbuzujte ho svým vášnivým a chtivým pohledem. 

Diskuse ke článku
.