Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zažijte skvělý orgasmus! Manuál, jak najít svůj vlastní bod G

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    16. června 2015 | 10:00

    Někdo tvrdí, že je to jen mýtus a že bod G neexistuje, jiní se zase předhánějí v důkazech, které potvrzují jeho existenci. Faktem je, že je to místo ve vagině, které je ve většině případů citlivější než ostatní, ale jeho velikost se může lišit případ od případu. Stejně tak nemusí být pravidlem, že u každé ženy funguje stejně. Je dost dobře možné, že některé ženy mají mnohem citlivější bradavky než bod G, ale bod G rozhodně existuje. Jak moc funkční ho máte vy, poznáte jen tehdy, když ho sama najdete a vyzkoušíte.

  • Jak vypadá a kde se nachází?


    Pokud na bod G věříte, a to jen proto, že víte, že je místo ve vaší vagině, které vám během sexu poskytuje mnohem silnější potěšení, tak vězte, že je to seskupení houbovité, topořivé nervové tkáně, žlázek a cév, které se pro mnoho žen během sexu stává erotogenní zónou. Najdete ho mezi stydkou kostí a začátkem děložního hrdla. Je na horní straně vaginy asi pět centimetrů od vchodu.
    Autor: Shutterstock.com

  • Jak ho najdete?


    Než ho začnete hledat, bylo by lepší dostat se trochu do sexy nálady. Pokud budete vzrušená, zakrví se vám oblast pánve a právě to inkriminované místečko se trochu více zvedne nad ostatní povrch, je drsnější a snáz ho poznáte. Takže si najděte to, co vás dostane do nálady: příjemná hudba, svíčky nebo porno. Jakmile se dostanete do nálady, naneste si na dva prsty lubrikační gel a vsuňte je do vaginy, ruka směřuje dlaní nahoru. Pět centimetrů od vchodu do vaginy začněte hledat drsnější plošku. Ta může mít velikost padesátikoruny nebo jen nehtu od malíčku, ale je tam.
    Autor: Shutterstock.com

  • Co teď?


    Pokud jste ho našla, použijte na jeho dráždění tlak, který jde hodně do hloubky. Zkuste krouživé pohyby nebo techniku nahoru dolů. Velice oblíbenou a účinnou technikou je také ta, které se říká komandující. Děláte při ní totiž pohyb prsty úplně stejný, jako když na někoho ukazujete a přivoláváte ho k sobě: „Pojď, pojď!“ Mějte také na mysli, že občas je nutno použít větší tlak, než předpokládáte.
    Autor: Shutterstock.com

  • Velké finále


    Pokud vám stimulace bodu G dělá dobře, snadno to poznáte, takže se potvrdí, jestli je pro vás tahle oblast erotogenní, či nikoliv. Mnoho žen popisuje pocit horkosti, která prostupuje nejen genitáliemi, ale i celým tělem, a jiné zase mnohem rychleji vlhnou. Orgasmus, který spouští bod G, tedy vnitřní, popisují ženy jako mnohem intenzivnější, který zasahuje celé tělo, ne jen oblast podbřišku. A také mnohem emotivnější. Pokud ho nejste schopna docílit, ale přes klitoris je vše v pořádku, nevadí, orgasmus je krásný ve všech podobách.
    Autor: profimedia.cz

     

Klíčová slova:  sex, orgasmus, masturbace, bod G, jak na to
Diskuse ke článku
.