Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muži přiznali, co je naučilo dokonale uspokojit ženu

  • Občas nás muži v posteli překvapí a říkáme si, kde se jen tohle naučil...
    13. června 2015 | 06:00

    Pokud jste měla možnost vystřídat během života alespoň pár milenců, je vám jasné, že umění milovat není disciplína, kterou každý muž zvládá stejně bravurně. Nejdůležitější je, aby muž ženy miloval a ctil, vážil si jich, a tak se k nim i choval, aby se cítily jako bohyně. Technika a umění anatomie ženského těla je další část. Když muž obě tyto části zvládá, pak pravděpodobnost, že si s ním sex opravdu užijete, je dost vysoká. Nám se několik z nich svěřilo, jak se naučili ženu dovést k slastnému uspokojení.

  • Ladislav, 48


    Stalo se to poměrně brzy, v době, kdy mé sexuální zkušenosti byly téměř mizivé. Maminka přesvědčila tátu, že si se mnou musí promluvit jako chlap s chlapem a vysvětlit mi, jak to chodí. V podstatě mi vysvětloval, že nejdůležitější je respektovat ženu a její tělo, její uspokojení mít jako prioritu a podobně. Také mi řekl, že bradavky jsou velice citlivé, a tudíž se k nim musím chovat něžně. V ten okamžik jsem se studem propadal do země a přál jsem si, aby to skončilo, ale musím říct, že všechno, co mi řekl, byla pravda, a lhal bych, kdybych nepřiznal, že na jeho slova myslím dodnes a jsem mu vděčný.
    Autor: Shutterstock.com

  • Jan, 29


    Spoustu jsem se toho naučil koukáním na porno. Vím, že to není vždycky ten nejlepší zdroj informací, protože spousta toho je zkreslená a mnohdy nereálná. Ale pokud oddělíte zrno od plev a vyberete si jen to, co opravdu vypadá reálně, potom je to docela užitečný zdroj informací. Rozhodně mě to připravilo na to, co mám očekávat, když budu dívku orálně uspokojovat, a nebýt porna, tak možná nezjistím, že existuje má oblíbená poloha dívky nahoře, zády ke mně.
    Autor: shutterstock.com

  • Marek, 38


    Měl jsem docela dlouhou dobu spolubydlící, která mi o tom, co ženy chtějí a mají v posteli rády, poskytla velice cenné informace. Naštěstí se mnou měla trpělivost a byla opravdu ochotná zodpovědět mi veškeré mé dotěrné otázky. Tak jsem také zjistil, že mnohem více žen, než jsem si myslel, je svolných, nebo má dokonce rádo, když je při sexu někdo tahá za vlasy.
    Autor: Profimedia.cz

  • Michal, 40


    Spoustu vychytávek jsem se naučil studováním internetu. Přiznávám a nestydím se za to, že čtu i ženské portály a jejich články o sexu. Například moje přítelkyně byla nadšená, když jsem přišel s polohou, kdy si dám její nohy na ramena. Dočetl jsem se totiž, že je to nejlepší poloha, kde se dráždí bod G, a soudě podle jejích reakcí myslím, že to bude pravda!
    Autor: profimedia.cz

  • Karel, 44


    Mám roky nejlepší kamarádku. Je to skvělá ženská a náhled do světa žen skrz její oči mi pomohl v tolika situacích, že bych je ani nespočítal. Co se sexu týče, nevyjímaje. Pokud nemáte kamarádku, pak vám radím, najděte si ji, protože lepší rady než od někoho, kdo vlastní vybavení, kterému se snažíte přijít celý život na kloub, nemůžete dostat.
    Autor: Shutterstock

  • Pavel, 35


    Mým nejlepším rádcem a učitelem byl vždycky můj starší bratr. Byl o pár let starší, a tím pádem byl vždycky o pár krůčků napřed. Moc rád se mi svěřoval se svými sexuálními zkušenostmi. Je mi jasné, že to dělal spíš kvůli tomu, aby se pochlubil tím, čeho dosáhl, ale pro mě se to ukázalo být studnicí plnou pokladů. Jednou mi ukázal video, na kterém byl velmi podrobně nafilmován orální sex. To mi ukázalo na celý život složitosti ženského klitorisu a já ještě stále používám některé techniky, které jsem na videu viděl tenkrát poprvé.
    Autor: Shutterstock.com

     

     

Klíčová slova:  sex, uspokojení, učit, muži, jak na to, přiznání
Diskuse ke článku
.