Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Misionářská poloha 3krát jinak! Tyhle triky zvládnete taky

  • I osvědčená klasika se dá obzvláštnit
    7. května 2015 | 06:00

    Misionářská poloha je považována za nejnudnější. Průzkumy ale ukazují, že je také nejčastější. Nejen ženy, ale i muži totiž milují to, že mohou při sexu hledět do tváře své milované osoby a mohou se navzájem líbat. Je to poloha velice intimní. Zkuste pár jednoduchých triků a zjistíte, jaké možnosti skrývá!

  • Skotačivá kočička


    Misionářská poloha s malým posunem vpřed. Poproste svého partnera, aby se posunul kousek dopředu. Asi tak daleko, aby celým tělem ležel na vašem a jeho ramena byla v rovině vaší brady. Aby vás nezalehl a mohla jste dýchat, může se opírat o lokty. Skrčte nohy v kolenou v úhlu asi 45 stupňů a trošku nadzvedněte pánev pro hladší průnik.


    Vychytávka: Jsou vlastně dvě. Jeho penis v tomto úhlu dráždí přední stěnu vaginy, tedy tu část, kde se nachází bod G. Ve stejnou chvíli pak jeho stydká kost a základna penisu přímo masírují váš klitoris. Studie, která byla vydána v americkém časopise Journal of sex, zjistila, že se počet ženských vyvrcholení při této poloze zvýšil o 56 procent. Slaďte si pohyby s partnerem a jděte mu napřed pánví a stehny svírejte jeho boky. Čím více budete tisknout své nohy k jeho bokům, tím intenzivněji bude jeho tělo masírovat váš klitoris.

    Autor: shutterstock

  • Hluboký preclík


    Misionářská s obratem do strany. Položte se na levý bok, podepřete se loktem, udělejte si pohodlí a nechte partnera, aby si obkročmo klekl přes vaši levou nohu, kterou necháte nataženou pod ním, a horní pravou nohu obtočte kolem jeho pasu. To mu dá prostor k tomu, aby do vás mohl snadno proniknout.


    Vychytávka: Oba budete spokojeni, protože partnerovi se naskytne hluboký průnik, který má tak rád, a přitom váš bod G bude dostávat dostatečnou dávku pozornosti, kterou si zaslouží. V této úpravě také není tíha jeho těla na vašem, což vám dává větší svobodu pohybu. Máte volné ruce, kterými můžete masírovat svá nebo jeho prsa, zadeček, a můžete také hledět milovanému protějšku do očí.

    Autor: shutterstock

  • Chytač slastí


    Misionářská s polohou chytače baseballových míčků. Váš partner si musí dřepnout tak, aby jeho nohy byly roztaženy doširoka. Vy si lehnete, zvednete boky, tím vaše vagina půjde vstříc jeho mužné chloubě s tím, že stehny obejmete jeho pas. Nohy skrčíte a špičkami chodidel budete držet balanc za jeho zády. V případě, že vaše ruce budou zaměstnány laskáním jeho mužné hrudi, se za jeho zády zapřete o podložku.


    Vychytávka: V tomto případě je téměř veškerá práce na partnerovi, takže vy si můžete jen užívat. Navíc máte nádherně odhalený klitoris, který může dráždit prstem nebo si vzít na pomoc malého vibrujícího pomocníka.

    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  sex, poloha, misionářská poloha, jak na to, triky
Diskuse ke článku
.