Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vánoce plné erotiky aneb tahle literatura vás pošimrá v podbřišku

  • Sexy kniha může být zajímavým dárkem pod stromeček.
    20. prosince 2014 | 14:00

    Knihy jsou vždycky krásným dárkem. Vůně papíru a tiskařské barvy je pro mnoho mých kamarádů a známých jednou z nejoblíbenějších. V této rubrice vám samozřejmě nebudu doporučovat žádnou kuchařku nebo cestopis, i když i tyto knihy by se daly napsat s nádechem erotiky. V každém případě následující seznam knih rozhodně příjemně doplní vaši knihovnu.

  • Penis monology


    Monology vagíny tu už byly, takže bylo nasnadě, kdy přijdou muži se svými Penis monology. Nejsem na pochybách, že se do tohoto útlého dílka začtete a budete se u něho docela slušně bavit. Sedmdesát monologů vám, dámy, odhalí, co se mužům často honí hlavou a jinými částmi těla. Jak autoři Salvatore Pene a Michal Dunda praví: Poeticky psaný text je přesně takový, jaký má být, zaujme, potěší a neurazí.
    Autor: archiv

  • Budoárová bible


    Tuhle knihu by rozhodně vaše knihovna postrádat neměla. Autorce Betony Vernonové budete po přečtení téměř 350 stran plných netradičních sexuálních praktik vděčni za to, jak vám otevřela nové obzory a možnosti. Není to nic zvráceného, a navíc popsáno a vysvětleno zcela prakticky a bez vulgarit. Sex a veškeré sexuální hrátky jsou přirozené, jsme lidé a spousta z nás si hraje ráda. Pokud dodržujete jistá pravidla, která zmiňuje i autorka, otevřou se vám dokořán brány nepoznané slasti.
    Autor: archiv

  • Malý pražský erotikon


    Kniha Patrika Hartla je takovým příběhem ze života, není jen o sexu, hlavně je to o vztazích mezi lidmi. Jedná se o vtipný odraz intimního života hlavních představitelů. Seznámíte se tak s Honzou, který cítí pokušení, ale protože si nechce komplikovat život, snaží se mu odolat. S Martou, která přestože je vdaná, občas neodolá – a Zbyněk se ani odolávat nepokouší. Táňa miluje tajně, Petra má zábrany, Tomáš je až příliš velký romantik, Cyril trochu zvrhlík a Adéla se miluje častěji než všichni předchozí dohromady, aby se necítila sama. Prostě banda k pohledání a všichni jsou sousedi.
    Autor: archiv

  • Muži chtějí milenky


    Laura Janáčková má za sebou už jednu čtenářsky velmi úspěšnou knihu na podobné téma s názvem Muži chtějí potvory, a toto je jen volným pokračováním. V podstatě jde o počin, který by čtenářkám měl dopomoci k tomu, aby pochopily nejen samy sebe, ale i svou drahou polovičku. Po jejím přečtení by každá z nás měla být schopna stát se pro muže tou jedinou ženou, manželkou, přítelkyní i milenkou.
    Autor: archiv

  • Sex není zadarmo


    Trošku z jiného soudku je kniha kanadského autora Chestera Browna. To, co ji odlišuje, je fakt, že je to komiks. V této knize autor popisuje své osobní zkušenosti s prostitutkami, je to autobiografické dílo, ale v žádném případě se nejedná o pornografii. Komiks zprostředkuje čtenáři svět profesionálních milenek, ne každému známý a opředený předsudky. Autor si dokáže dělat legraci z vlastních nejistot a umí podrobit své vlastní chování podrobné pitvě.
    Autor: archiv

  • Dějiny neřesti


    Pro ty, kteří jsou trochu zvídavější a touží se také trochu přiučit, je tento titul jako stvořený. Velmi čtivě se totiž vydává po stopách nejslavnější vídeňské kurtizány Josefíny Mutzenbacherové. Habsburské klepy, lovecké kratochvíle, Napoleonova dobrodružství nebo hysterie kolem masturbace, to vše a ještě mnohem více se dozvíte v této poučné knize autorky Anny Ehrlichové, promované právničky a historičky působící ve Vídni. Proto se také celá kniha točí kolem sexuální historie v této oblasti.
    Autor: archiv

     

     

Klíčová slova:  kniha, sex, dárek, vánoce, stromeček, erotika, literatura
Diskuse ke článku
.