Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opravdové názory mužů a žen na sex během menstruace

  • Sexu během menstruace by se ženy neměly bát. Rozhodně je ale důležité zjistit, jak je na tom partner.
    13. prosince 2014 | 14:00

    Ženy jsou na tento druh sexu kupodivu mnohem citlivější než muži. Podle informací, které jsme posbírali na základě názorů skutečných mužů a žen, je něžné pohlaví, ač má na sex během menstruace mnohdy velkou chuť, hodně zdrženlivé. Pravděpodobně je to také kvůli nedostatečné komunikaci mezi partnery, která – jak neustále opakujeme – je alfou a omegou každého dobrého vztahu, a to se týče i sexu.

  • Miloš


    Nepřijde mi to nijak nechutné, ale ani se v tom nevyžívám. Měl jsem vztah na dálku a tam si člověk nemůže úplně plánovat všechno jen kolem menstruace. Neshledávám na tom nic divného ani špatného. Nemyslím si ani, že když potkáte někoho na jednu noc, že by to mělo stát v cestě, jen je třeba myslet na to, že bude nejspíš potřeba vyhodit prostěradla.
    Autor: shutterstock

  • Klára


    Jeden můj bývalý přítel měl zřejmě jemnou obsedantně-kompulzivní poruchu, děsila ho jakákoli nečistota a sex během menstruace by nikdy nepřipadal v úvahu. Ještě ke všemu mi to, že jsem během menstruace „špinavá“, tak vsugeroval, že mám pořád divný pocit. Když na to přijde řeč, a už jsem to během menstruace i dělala, mám nepříjemný pocit.
    Autor: shutterstock

  • David


    Je to naprosto v pořádku, když holku miluju, tak se vším všudy. Dokonce jsem holku i orálně uspokojoval, když měla menstruaci, a nepřišlo mi to nijak divné. Ženský by se neměly stydět za to, že krvácí, je to přeci příroda!
    Autor: shutterstock

  • Adam


    Myslím, že mluvím za malou, ale rostoucí skupinku, která má sex během menstruace vlastně dost ráda. Vůbec mi to nepřijde divné ani nechutné. Pokud to nevadí slečně, se kterou se vídám, tak není problém. Jedna holka mi dokonce říkala, že jí sex během menstruace pomáhá proti bolestem. Tím pádem sex dostal ještě úplně nový rozměr a já jsem si připadal trochu jako doktor.
    Autor: shutterstock

  • Petra


    Vždycky když mám menstruaci, tak jsem jak hladová fenečka, je to hrozné, co se mnou ty hormony dělají. Je to jako zakázané ovoce, které nejvíc chutná. Tedy dřív jsem si myslela, že zakázané, ale on sex během menstruace není nic tak divného. Samozřejmě, že to chlapovi nejdřív řeknu, aby nedostal šok, že má penis od krve. Jsou totiž i tací, kteří tento druh sexu neprovozují.
    Autor: shutterstock

  • Alice


    Já si během menstruace přijdu špinavá a mám pocit, že je to hrozně nehygienické. Když se dostanu do situace, že jsem s klukem a vášeň vzplane tak, že si nemohu pomoci, je mi trapné vysvětlovat, že to mám, a přestože je to vlastně snad příjemnější než obvykle, cítím se divně.
    Autor: shutterstock

  • Vítek


    V žádném případě se do tohoto druhu sexu nepouštím. Přijde mi to nechutné. Ne, děkuji, nechci.
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.