Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zázračná erekce! Tohle jste o ní možná nevěděla

  • 13. listopadu 2014 | 14:00

    Erekce je jedním z hlavních faktorů, který ovlivňuje spokojenost vašeho sexuálního života. Pokud bude mít váš partner problémy se ztopořením penisu, nebudete to mít v posteli jednoduché a budete se muset obrnit trpělivostí. Erekce je stejně jako mnoho dalších věcí, které příroda stvořila, vlastně zázrakem. Abyste ji lépe pochopila, je dobré se o ní něco dozvědět. Známe pár věcí, které vám pomohou se lépe zorientovat.

  • Existují tři druhy erekce


    Mužův penis se může ztopořit ze tří různých důvodů a každý z nich způsobuje jiný druh erekce. Existuje tedy erekce reflexní, jež vzniká na základě manuální nebo přímé stimulace. Dalším druhem je psychogenní, na níž má vliv audiovizuální stimulace nebo fantazie. V neposlední řadě připomeňme ranní erekci, která vzniká ve spánku. Druhé dva typy muži nejsou mnohdy schopni ovládnout, a proto se mohou objevit v nepříhodném okamžiku.
    Autor: max

  • Kouření a alkohol jsou nepřátelé


    Mnoho studií již prokázalo, že mladí muži, jež mají problémy s erekcí, mohou vinit obvykle jen sami sebe. Kdyby totiž méně kouřili a prokládali to menším množstvím alkoholu, nemuseli by se do takové situace dostat.
    Autor: scom

  • Orální stimulace ho zvětší o trochu víc


    Existuje studie, která prokázala, že muži naměří na svých ztopořených údech vyšší hodnoty po orální stimulaci, než když si pomáhali sami rukou nebo se vzrušili jen pomocí fantazie.
    Autor: shutterstock

  • Na soukromí záleží


    Samozřejmě, že záleží na každém jedinci, ale některým nedostatek soukromí vůbec nedělá potíže, nebo jim dokonce přináší kýžené vzrušení. Jiní jsou ale stydliví, mnohdy se ani nevymočí na společné toaletě. Takovým jedincům může  přítomnost spolubydlících nebo dětí ve vedlejším pokoji činit problém s erekcí.
    Autor: profimedia.cz


  • Může zahýbat


    Nemusíte panikařit, pokud jeho penis při erekci zahýbá na jednu stranu. Ohnutí ovšem nesmí partnerovi působit bolest nebo jakoukoli potíž, potom by se totiž mohlo jednat o Peyronieho chorobu. V takovém případě by měl váš partner vyhledat odbornou pomoc.
    Autor: Shutterstock
  • Masturbace mění velikost


    Pokud totiž muž nebude pár dní masturbovat, v momentě, kdy se začnete věnovat jeho penisu, nažene se do něj více krve a nabude větších rozměrů než obvykle. To přeci za pokus stojí!
    Autor: Profimedia.cz


  • Na velikosti záleží


    Tím nemáme na mysli velikost penisu samotného, ale na velikosti muže. Přesněji řečeno, čím tlustší je muž, tím horší je erekce. Udržovat se v kondici, je totiž dobré nejen pro zdravý organismus, ale souvisí s tím také kvalitní sexuální život!
    Autor: profimedia.cz


Klíčová slova:  sex, erekce, zázrak, druh
Diskuse ke článku
.