Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

12 překvapivých faktů o jeho penisu, které jste doteď nevěděla!

  • Opravdu nám, ženám, tolik záleží na velikosti? Ne, ale jim ano!
    20. října 2014 | 15:00

    Jako bohyně sexu máte pocit, že o mužském přirození víte všechno a nic vás už nedokáže překvapit. Odvážná to žena, která si toto skutečně myslí. Penis je pro nás tak trochu stále španělskou vesnicí, ačkoliv poměrně slušně objevenou a poznanou. Přesto se však najdou věci, které jste doteď jistě netušila. Jen se sama přesvěčte! 

  • Fyzické zdraví a aktivita penisu jdou ruku v ruce

    Pořád dobrý a před velkým finálem nastane konec představení? Nemusí to být pouze samotným problémem s udržením erekce. To, jakou má výdrž a jak dlouho mu vydrží stát závisí na více aspektech. Třeba nevyspání a dlouhodobá únava může poškozovat erekci, stejně jako nadváha. Muži s několika kily navíc totiž produkují méně testosteronu, což vede k erekční dysfunkci. Naopak dostatečný spánek, občasné cvičení udrží jeho kamaráda v pozoru skutečně dlouho.
    .......
    Autor: Shutterstock.com
  • Tvrdý jak kámen, ale z kostí není

    Kolik mýtů jen koluje o tom, že penis je vystužen kostí. A že se může zlomit... Každá žena má zajisté kolem sebe kamarádku, jejíž kamarádka měla přítele, kterému se zlomil. Pravda je ale taková, že v něm žádné kosti nejsou. To, že se penis ztopoří je způsobeno vláknitými tkáněmi, do kterých se nahrne krev, která jej postaví. Není tedy co by se v němo mohlo zlomit. Na druhou stranu může dojít k onemocnění tkání, které způsobí to, že se penis ohne. A to skutečně bolí. 
    Mužům rozhodně na velikosti vlastního penisu velmi záleží!
    Autor: Profimedia.cz
  • Na velikosti záleží... ale jen mužům

    Podle studií měří průměrný mužský penis před ztopořením 8 centimetrů. Při erekci se zvětšuje na 12 až 17 centimetrů. Podotýkáme, že jde o průměr, v reálu jste se tedy většinou setkaly i s jinými velikostmi. Tak či tak, ačkoliv nám tato čísla přijdou docela v pořádku, mužům ne. Spousta z nich má deprese ohledně velikosti jejich přirození a mají pocit, že stejně to řešíme my. Ale co si budeme povídat, dámy. Nám je to vlastně jedno, hlavně, když to s ním umí, že?
    ...
    Autor: Shutterstock
  • Ještě může vyrůst

    Opravdu. Jedni nejvíce z frustrovaných národů ohledně svých penisů jsou Italové. I proto zde proběhne nejvíce operací jejich zvětšování. Fikaní Italové ale vymysleli jiný způsob, jak si zvětšit svojí chloubu. Pomocí metody zvané "traction" používají speciálně vyrobené protahovače penisů, které si nasazují každý den po dobu čtyř měsíců. Během toho se jim prodlouží zhruba o jeden a půl až dva centimetry. No, nejsou lepší způsoby, jak přijít k objemu? Například při sexu...?
    ......
    Autor: Shutterstock.com
  • S obřízkou se pro vás nic moc nemění

    Ano, říká se, že sex s obřezaným mužem je úplně o něčem jiném, že si to žena může více užít... Ale podle expertů to tak není úplně pravda, žádný zásadní rozdíl mezi obřezaným a neobřezaným mužem není. Co se týče požitku z té druhé strany, tvrdí se, že neobřezaní muži jsou tam dole citlivější. 
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Dietní sperma

    Orální sex nebývá tím nejlepším, co může žena při sexu zažít
    Autor: shutterstock.com
    Haleluja! Touží váš partner po tom, abyste si ho vychutnávala do poslední kapky, a vy to pro něj ráda uděláte? Pak vás můžeme uklidnit, že sperma má nízký počet kalorí. Jeho složení je vpodstatě kyselina citrónová, amynokyseliny, fruktóza, eznymy a voda. Jedna lžička má pouhých 36 kalorií!
  • Velikost bot neodpovídá velikosti penisu

    Bohužel vás musíme zklamat. Jestliže jste si myslela, že to, že má váš vyvolený nohu pětačtyřicítku bude znamenat, že je obdařen dobře i tam dole, nemusí to být úplně tak pravda. Velikost penisu a nohou spolu vůbec nesouvisí, ačkoliv na toto téma proběhlo několik výzkumů, žádná spojitost nalezena nebyla.
    Sex x mužem, který se vyvinul trochu víc, než ostatní nemusí být bolestivý!
    Autor: Shutterstock.com
  • Je pružnější, než byste si myslela

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vědci prováděli výzkum, kdy po dlouhou dobu sledovali desítky párů při milostném životě. Mimo jiné odhalili zajímavou věc. A to, že se penis dokáže ohnout až do tvaru bumerangu. K tomu dochází například při misionářské poloze. 
  • V každém státu se velikost liší

    A prý na velikosti nezáleží
    Autor: profimedia.cz
    Jestliže vám záleží na tom, jak velký penis je (a preferujete ty velké), určitě si zajeďte na výlet do Ameriky do Severní Dakoty. Podle průzkumů tam muži kupují ty největší možné kondomy (proč asi...), zatímco v Mississippi si pořizují ty nejmenší. Že by měli na severu nějaké zvláštní růstové hormony?
  • Penis jako klitoris

    Věřte tomu, nebo ne, ale je to tak. Podobnost mezi jejich penisem a naším klitorisem je více než zřejmá, i když to nemusí být očividné. Když je mužský pohlavní orgán v tom našem, příliš se od sebe neliší. Až do té chvíle, než začnou působit mužské hormony. To je důvod, proč klitoris a penis sdílí téměř totožná nervová zakončení.
    ...
    Autor: Shutterstock
  • Okolí je stejně citlivé

    Může se zdát, že jediný zaručený způsob, jak muže přivést k orgasmu, je pomocí jeho kamaráda v kalhotech. Přitom okolní místa jsou stejně žhavými kandidáty na dráždění a laskání, jako samotný penis. Například mužský „bod G“ se nachází na jeho prostatě, kam se ale žena těžko dostává... Na druhou stranu udělat dobře můžete muži i na jeho erotogenních místech, například na kůžičce mezi konečníkem a penisem. Bude vrnět slastí!
    Doveďte muže k dokonalému orgasmu.
    Autor: Shutterstock.com
  • Překvapení na konec

    Poprvé se před vámi svlékne váš nový muž a vy byste nejraději zatlačila slzu nad tím, jak tam dole vypadá? Žádná sláva co do velikosti? Nepropadejte panice, ještě se to může změnit! Podle studií totiž muži, kteří mají nepříliš velký povadlý penis v klidném stavu, se při erekci změní v pořádné velikány! Tajemství je pouze v průtoku krve do penisu během erekce. Takže pokud na první pohled vidíte něco ne příliš zajímavého, buďte trpělivá a počkejte si.
    Ilustrační foto. Kde je s čím si hrát? Průzkum odhalil, kde se muži honosí největšími penisy.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.