Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

5 žen se svěřilo s pravidly zaručeného orgasmu

  • Cest k orgasmu je nepočítaně, co žena to způsob.
    11. října 2014 | 14:00

    Orgasmy milujeme jak my, tak muži. Každý je prožíváme po svém a co osobnost, to individuální přístup k tomu, jak ho dosáhnout. V našich snech a fantaziích nebo v romantických filmech jsou vrcholy vždycky perfektní. Sněhobílé ložní prádlo, skvělý make-up, vlasy bohyně a výraz v obličeji nejvíc sexy! Realita ovšem bývá trochu jiná. Některé ženy dosahují orgasmu pouze pokud se splní jisté podmínky, které může být náročné splnit nebo vysvětlit. Několik žen se svěřilo se svými pravidly zaručeného orgasmu.

  • Andrea, 31


    Zaručený recept pro můj orgasmus je ten, že po vystřídání jakýchkoli pozic během sexu se musím dostat nahoru. Když jsem na partnerovi, přimáčknu se na jeho tělo a jen se pohybuju v malých krouživých pohybech, dokud nevyvrcholím. Jenže to všechno probíhá v totální tichosti, žádné výkřiky, vzdechy ani nic jiného, myslím, že to musí vypadat hrozně antisexuálně.
    Autor: Profimedia.cz

  • Helena, 39


    Občas, když cítím, že se blíží orgasmus, tak musím zadržet dech. Jako bych se bála, že ten okamžik vyplaším, přestanu se hýbat a dýchat, a když pak orgasmus přijde, jsem úplně přidušená a funím jako sentinel.
    Autor: Shutterstock.com

  • Marie, 28


    Já dosáhnu orgasmu pouze tehdy, je-li do akce zapojen klitoris. Mám ráda, když do mě můj přítel pomalu proniká a já se při tom všemi prsty dráždím na klitorisu tak, jak potřebuji. Občas je tam dole trochu narváno, nebo to tak cítím, se všemi těmi prsty a jeho penisem... Ale je to nutné a rozhodně se to vyplatí.
    Autor: shutterstoclk

  • Vendula, 37


    Nemám úplně problém s tím dosáhnout orgasmu, ale je jedna technika, při které dosahuji orgasmu mnohem intenzivněji než jindy. Je to za použití kokosového oleje. Já i můj partner se s ním celí pomažeme a nevím čím to je, ale pravděpodobně to bude mít co do činění s tím, jak jsem krásně kluzcí a ta exotická vůně kokosu mě prostě vystřelí na měsíc. Problém je v tom, že se při tom nadělá spousta nepořádku. Mastné je úplně všechno a právě kluzkost občas přináší směšné situace.
    Autor: profimedia.cz

  • Petra, 40


    Víte, jak se říká, že když si dáte pod zadek polštář, dostane se vám pánev do správného úhlu, který stimuluje přesně ta magická místa, a dosáhnete orgasmu? Tak já jsem živoucím důkazem toho, že to opravdu funguje. Ovšem představte si, jak se oddáváte spontánním hrátkám v posteli a najednou musíte přestat a celou scenérii přebudovat tak, aby polštář byl přesně naaranžován a vyhovoval. Připadám si trochu jako hraboš, co si pod sebe souká svou hromádku.
    Autor: shutterstoclk

Klíčová slova:  sex, skutečné příběhy, ženy, orgasmus, pravidla
Diskuse ke článku
.