Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

7 zajímavostí, které o ženském přirození musí vědět každý

  • Vagína má spoustu zajímavých funkcí, znáte je všechny?
    29. září 2014 | 15:00

    Má různé tvary, velikosti a stejně tak, jako její majitelky, je každá unikátní. Existují jisté věci a zajímavosti, které dokážou člověka ještě stále udivovat. To jak nás příroda vytvořila, jak fungujeme, to všechno je zázrak. Možná, že všechny tyhle detaily budete o svém přirození znát, ale je také dost dobře možné, že se dozvíte něco nového.

  • Takhle čůrají holky


    Muži čůrají penisem, ale ženy vagínou nečůrají. Močový měchýř žen se prázdní přes močovou trubici, která vyúsťuje mezi klitorisem a ústím vagíny.
    Autor: Shutterstock.com

  • Vagína je slepá ulice


    Vagína vede pouze do lůna, ale nikam jinam. Tudíž, cokoli do vás vagínou vejde, nedostane se nikam dál do těla než právě do lůna. Pokud vám vevnitř něco uvízlo, můžete to dostat zase ven, ovšem nepoužívejte nic ostrého. Pokud se vám tam ztratil tampón a nemůžete ho dostat ven, vyhledejte lékařskou pomoc, protože si můžete přivodit otravu.
    Autor: Shutterstock.com

  • Vyhřezlá vagína


    Jeden fakt, který jste o vagíně možná nevěděli, je ten, že z vás může vypadnout. Otočí se naruby a zůstane vám viset mezi nohama. Nemusíte panikařit, tato poněkud bizarní situace se dá prý jednoduše „opravit“.
    Autor: shutterstock

  • Posilujte ji


    Vagína je sval a stejně tak, jako každý jiný sval, pokud ji nebudete posilovat, tak ochabne. Běžná dávka pravidelného sexu je dostatečná pro její posílení, ovšem dívky nebo ženy, které nemají stálého partnera a tudíž nemají pravidelný sex, by možná měly investovat do přítele na baterky.
    Autor: shutterstock

  • Opravdu flexibilní


    Pokud už mluvíme o tom, že je vagína sval, musíme také podotknout, že je to sval velice flexibilní a schopný se opravdu roztáhnout. Je k tomu přizpůsoben, aby mohla žena rodit. Po porodu nemusí být vagína to, co bývala, ale vězte, že takové posilování, může s vaší kamarádkou udělat hotové zázraky. Zkuste několikrát denně zatínat a uvolňovat svaly jako když zadržujete čůrání, po deseti opakováních ve třech sériích. Na cestě do práce, v kuchyni u sporáku, tohle cvičení můžete provádět kdekoli.
    Autor: shutterstock

  • Ženská ejakuace


    Je to fakt, i ženy mohou ejakuovat. Neznamená to ovšem, že pokud se vám to ještě nestalo nebo nikdy nestane, že jste nějak abnormání a obráceně. Ejakuát může být dvojího druhu, buď je ho méně a má mléčnou barvu, což je pravděpodobně důsledek výtoku parauretálních žláz způsobený orgasmem nebo je ho víc a v tom případě, je to pravděpodobně moč, která při orgasmu a stazích močového měchýře stříká samovolně ven. Většinou se ovšem jedná o kombinaci obojího.
    Autor: shutterstock


  • Dělají se jí vrásky


    Tak jako stárneme v obličeji a kůže na celém těle nám pomalu uvadá, stejně tak se na vagíně začnou dělat vrásky. Mezi věkem 45 a 50 ztrácí ženy pevnost svalů, a tak se mění i vagína. Je méně naducaná a to jen proto, že produkujeme méně estrogenu a to má vliv také na tvorbu kolagenu.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  vagína, zajímavosti, sex
Diskuse ke článku
.