Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Podrážděná vagína a další nepříjemnosti nového vztahu

  • Začátky vztahu jsou krásné, ale mají také svá úskalí...
    9. září 2014 | 15:01

    Závidíte, když na ulicích potkáváte zamilované párečky, které ignorují vše ostatní než jeden druhého a jsou propleteni nejen končetinami, ale i jazyky? Chtěla byste také znovu prožívat ty začátky vztahu, ty opojné pocity, kdy jste byla v lehkém tranzu? Říkáte si, proč už to mezi vámi a vaším drahým není takové jako dřív. Možná byste se měla zamyslet a zjistila, že je to teď vlastně lepší, protože začátky vztahu provází také spousta ne zrovna příjemných věcí.

  • Podrážděná vagína


    Nejdřív si říkáte, to je perfektní, konečně sex! Po dlouhých měsících půstu nebo pouze hrstce nárazových dobrodružství, máte konečně pravidelný sex a toho sexu je hodně. Po týdnu, který v podstatě strávíte v posteli a rozhodně ne spaním, najednou zjistíte, že ani nemůžete chodit. Vaše vagína je celá zarudlá a podrážděná z přemíry intimních pohybů. Nejúčinnější pomoc? Intimní sprchový gel zaměřený na hydrataci.
    Autor: shutterstock

  • Nervy na dranc


    Pokud jste se právě seznámila s někým novým a máte za sebou třeba dlouhý vztah, budete asi dost nervózní. Už to není, jako když vám bylo náct a do všeho jste se vrhala beze strachu. Teď už máte plnou hlavu obav z toho, jestli nezklamete v posteli jako milenka, protože třeba měl předtím v posteli sexuální bohyni, a jak s ní máte soupeřit! Celkově si v hlavě budujeme víc překážek, než je vhodné. Hoďte je za hlavu! Kolikrát v životě se vám stalo, že to s vámi chlapa nebavilo?
    Autor: Profimedia.cz

  • Spánková deprivace


    Půlku noci se věnujete jeden druhému a chtíč vám nedá usnout. Když už se konečně dostanete k těm pár hodinkám spánku, tak ale prostě nemůžete usnout. Většinou se totiž chlapi strašně roztahují a vy, která jste teď byla zvyklá spát sama, najednou zjišťujete, že máte strašně málo prostoru. Nakonec si na sebe zvyknete, ale v začátcích jsou to muka. Přes veškeré endorfiny, kterými váš systém zamilovanost láduje, je těžké, vydržet takovéhle vypětí bez pořádného spánku.
    Autor: Profimedia.cz

  • Přibírání na váze


    Když jste byla sama, měla jste čas jen sama na sebe a zbývala vám i energie na sport. Teď jste samé rande a to jsou pozdní večeře, sklenička alkoholu tady, sklenička támhle. Chlapi jídlo tolik neřeší a vy se přestáváte také kontrolovat. V určitém bodě potom najednou zjistíte, že se vám najednou udělalo pár faldíků a vaše oblíbené kalhoty vám začínají být trochu těsné. Budete se muset snažit trochu víc v posteli, pokud vám na tělocvičnu nezbývá čas. To je přeci taky super tělocvik.
    Autor: shutterstock

  • Nepříjemné tělesné funkce


    Už před sebou prdíte? Zní mnohdy otázka vašich kamarádů nebo kamarádek. Pokud ano, je to prý znakem toho, že už máte opravdu vztah, protože v tom člověk toleruje toho druhého se všemi chybami a nemusí před ním tudíž nic skrývat. Ze začátku jsou ovšem všechny tělesné funkce tabu. Když si máte dojít na záchod u něj doma, tak v koupelně pouštíte vodu. Vězte ale, že puštěný kohoutek sice poskytne zvukovou kulisu, ale oni nejsou hloupí a je jim jasné, co se za dveřmi odehrává.
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, láska, zamilovaná, vztahy, negativa, vagína
Diskuse ke článku
.