Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtenářky se svěřily: Nejpodivnější místa, kde měly sex

  • Sexem na netradičním místě si můžete udržet kouzlo sexuálního náboje
    2. září 2014 | 15:00

    Ještě pořád není pozdě, zkusit si nějaké malé, sexuální dobrodružství. Meze by měly být ještě teplé, některé z vás se stále chystají na dovolenou do teplých krajin, ale nemusíme se orientovat jen na outdoorové aktivity. Sex na netradičních místech je vzrušující, především, když je spontánní. Máme tu čtyři přiznání čtenářek, kde byla jejich nejzvláštnější místa na sex.

     

  • Mořské dobrodružství


    Byli jsme s manželem a dětmi na dovolené na lodi. Dětem bylo v té době osm a deset let. Zakotvili jsme kousek od pusté mělčiny, děti si hrály nahoře na lodi a my s manželem jsme byli ve vodě. Schovala jsem se pod bok lodi a zavolala si ho k sobě s tím, že už jsem nad hlavou mávala svlečenými plavkami. Hned jak připlaval, tak jsem z něj stáhla i ty jeho. Byl to ten nejúžasnější spontánní sex v životě. Jen jsem potom asi za tři dny dostala zánět močového měchýře, a to už taková legrace nebyla.
    Autor: Shutterstock.com

  • Balkónová etuda


    To jsem byla ještě na škole, když jsme si s přítelem a celou bandičkou ze školy vyrazili na výlet do Říma. Neměli jsme jako studenti moc peněz, takže ubytování bylo vždycky to nejlevnější, jaké se dalo sehnat a to většinou znamenalo, že nás na pokoji bylo víc a tudíž žádné soukromí. Jednou ráno jsme se těsně po východu slunce probrali a měli hroznou chuť se pomilovat. Jediné místo, které bylo jakš takš soukromé, byl balkon. Rozhodli jsme se ho využít. Ruch na ulici ještě zdaleka nebyl takový, jako býval přes den, ale naše chuť na sex byla větší než strach z toho, že se někdo z ulice podívá nahoru a uvidí nás. Bylo to hrozně vzrušující.
    Autor: shutterstock

  • Romantika v dešti


    Bylo léto a s přítelem jsme si vyšli do zámeckého parku na procházku. Začínaly se stahovat mraky, ale my jsme byli tak zabraní jeden do druhého, že jsme si vůbec nevšimli, že jsme v podstatě zůstali v parku sami. Až, když se nebe otevřelo a začalo šíleně pršet, snažili jsme se najít místo, kam bychom se mohli schovat. Bohužel takových tam moc nebylo a báli jsme se zůstat v bouřce pod stromem. Tiskli jsme svá mokrá těla k sobě a najednou jsme se líbali. Bylo to tak vášnivé! Za chvíli jsme se už zbavovali mokrého oblečení a na trávě v parku se milovali jako šílení.
    Autor: shutterstock

  • Rychlovka na záchodech


    Byla jsem na dovolené se svým přítelem a dvěma kamarádkami. Společně jsme seděli v restauraci na pláži, byla jsem v té době ještě zamilovaná až po uši a s každou skleničkou vína ve mně rostla větší a větší touha po něm. Každý sebemenší dotek ve mně vzbudil vlnu elektrických impulzů a já jsem už nemohla myslet na nic jiného než na sex. Když odešel na záchod, tak jsem se za chvilinku vydala také tím směrem. Počkala jsem, až vyjde z pánů a zatáhla ho na dámský, kde jsme se zamkli a já jsem ho prostě znásilnila. Myslím, že na tenhle zážitek nezapomene ani jeden z nás, přesto, že už spolu nejsme.
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, erotika, příběhy, láska
Diskuse ke článku
.