Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 nevšedních triků na noc plnou vášně

  • Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    4. května 2014 | 15:00

    Aby se vám večer povedl pokud možno na výbornou a ještě lépe, nabízíme vám sedm jednoduchých triků, které provedete postupně během dne a to by v tom byl čert, aby se vám večer nekroutily prstíky vášnivou křečí.

  • Šaty dělají člověka


    Pokud se hned ráno obléknete tak, že se budete cítit sexy a neodolatelně, váš mozek si uvědomí, že se připravujete na něco, čemu vědci říkají „možnost páření“ a v tom okamžiku začne do těla pumpovat hormon potěšení, dopamin.
    Červené šaty
    Autor: Shutterstock.com


  • Zapněte své smysly


    Rty jsou jedna velká a citlivá erotogenní zóna. Pokud si během dne budete prsty přejíždět a jemně stimulovat rty a při tom si představovat, že jsou to rty vašeho partnera, uvidíte, že to vaše tělo nenechá chladným.
    rty
    Autor: Shutterstock.com



  • Nutná předehra


    Ač vám to možná bude připadat bláznivé a řeknete si, že to přeci se sexem nemá nic společného, není to docela pravda. Nutnou předehrou se tady totiž myslí, umytí nádobí, vyprání prádla nebo další domácí práce. Podle jistého průzkumu, vás to, že necháte rozdělanou práci nebo neuklizeno může stresovat a připravit vás tak až o třicet procent vzrušení.
    úklid
    Autor: Shutterstock.com


  • Běžte na jógu


    Korejská studie potvrdila, že ženy, které dělaly jógu po dobu dvanácti týdnů, se mnohem snáze vzrušily než ty, které necvičily. Jóga vám pomůže zlepšit prokrvení genitálií a také lepší soustředění, což vám může pomoci prožít sex intenzivněji.
    jóga
    Autor: shutterstock.com

  • Najděte inspiraci v literatuře


    Dle rad sexuologů, sáhněte po červené knihovně, najděte si knihu dle svého gusta, která bude obsahovat erotické scény nebo popisovat láskyplný a vášnivý vztah mezi dvěma lidmi. Takové čtení během dne, například v autobuse či metru cestou z práce a do práce, vás správně naladí na večerní romantiku.
    Tyhle knihy byste si měla přečíst
    Autor: Shutterstock.com


  • Dejte si horkou sprchu


    Horká voda vám pomůže při prokrvení a zrelaxuje svalstvo. Také tím, že se vám rozproudí krev a prokrví se pokožka, veškeré dotyky budou mnohem intenzivnější.
    sprcha
    Autor: Shutterstock.com


  • Dbejte i na správné jídlo


    Losos, špenát a oříšky obsahují arginin, který prý zrychluje prokrvování. Také si dejte víno, protože podle italských vědců, ženy, které vypijí dvě sklenky vína, prokazují mnohem vyšší chuť na sex a zvyšuje se vaginální lubrikace, oproti ženám které víno nevypily a nebo měly více než dvě sklenky či jiný druh alkoholu. Jako dezert si dejte kousek čokolády, ta napomáhá při uvolňování endorfinů.
    Víno vám pomůže
    Autor: profimedia.cz


Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, triky, vášeň, noc
Diskuse ke článku
.