Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sex pod rozkvetlým stromem? Nesmíte podcenit přípravu!

  • Romantika a vášeň jdou ruku v ruce
    30. dubna 2014 | 15:00

    Blíží se první máj, lásky čas, kdy se pod rozkvetlým stromem rok co rok líbají stovky lidí. Každou ženu a dívku děsí představa, že by mohla do roka uschnout, pokud k polibku vůbec nedojde. Kde je ale psáno, že taková pusa nepřeroste ve vášnivý polibek a ten vám krevní tok zaplaví takovou dávkou hormonů, že nebudete schopni přestat a pod rozkvetlým stromem dojde i na vášnivé milování. Na co pro tento případ nezapomenou?

  • Deka


    Podklad je důležitý! Pokud se rozhodnete pro sex venku, je vždy nezbytné, vybrat si pohodlné místo a podklad. Pokud vás bude někde něco škrábat, nebo studit, nebudete se moci pořádně uvolnit. Ono už samotné riziko, že vás náhodní chodci načapou, stačí, tak ať u toho máte aspoň měkce ustláno.
    Romantika a vášeň jdou ruku v ruce
    Autor: shutterstock

  • Vhodné oblečení


    Jestliže to není jen spontánní nápad, který na vás přijde zcela neplánovaně, tak je dobré se na to připravit oblečení. Chcete být nenápadná a nechcete se stresovat s tím, že se ocitnete úplně nahá? Vezměte si dlouhou sukni. Kalhotky  stáhnete jedna dva (pokud jste si tedy nějaké vůbec brala) a ještě sukní můžete nenápadně zakrýt i partnera.
    Romantika a vášeň jdou ruku v ruce
    Autor: shutterstock


  • Repelent


    V tomto období jsou meze již teplé, a to znamená, že se probouzí v přírodě život. Romanticky kvetou stromy, ale také se po louce prohánějí různí broučci, mravenci a podobné potvůrky, které vám mohou váš zážitek trochu znepříjemnit. Pokud ovšem myslíte dopředu, budete mít po ruce připravený repelent, který zaručeně pomůže!
    Místo romantiky nás v lese čekal šok!
    Autor: Shutterstock.com


  • Prášky na alergii


    Alergie jsou na jaře tím nejhorším nepřítelem. Všechno kvete a dutiny začínají otékat, svědit a v horších případech se o slovo hlásí i astma. To už vůbec není žádná legrace. Pokud tedy hodláte zatáhnout vašeho partnera do divočiny, a víte, že je alergik, zabalte s sebou do kabelky pro jistotu prášky proti alergii, nebo jeho inhalátor.
    Selena je schopná i přes alergii na trávu si do ní lehnout. A to především kvůli své práci.
    Autor: Profimedia


  • Nejlepší polohy


    Počítáme-li s tím, že jste se vybavila sukní, potom nejméně nenápadná bude poloha na koníčka, kdy budete sedět na partnerovi, sukně vás krásně zakryje a v podstatě se vše odehraje „pod poličkou“. Další polohou, která se dá ještě docela dobře praktikovat, je ta, kdy do vás partner vstoupí zezadu. Pokud chcete ležet, zvolte takzvanou lžičku.
    Romantika a vášeň jdou ruku v ruce
    Autor: shutterstock





Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, romantika, strom, příroda, venku
Diskuse ke článku
.