Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Brazilská kamasutra! Smyslné pozice plné exotiky

  • Pořádnou exotiku můžete zažít i ve vlastní ložnici, stačí jen trochu experimentovat
    4. dubna 2014 | 15:00

    Brazílie je země plná krásných a vášnivých lidí. Horké pláže, rozpálené slunce a ve vzduchu jako by se neustále vznášelo erotické napětí. Zkuste si trochu té exotiky přenést i k vám do ložnice a vyzkoušejte tyhle sexy pozice!

  • Vášnivé sedlo


    ...
    Autor: Shutterstock
    Muž si sedne na zem, natáhne ruce za sebe, opře se o ně a nohy zkříží do volného tureckého sedu. Vy si na něj vylezete, obkročíte ho, kleknete si na kolena a rukama se držíte jeho ramenou. V této pozici máte veškerou kontrolu nad situací a můžete si regulovat jak hloubku průniku, tak rychlost. Jelikož jste k sobě těsně přimknutí, tření je velice vzrušující, a když k tomu připojíte žhavé pohledy a polibky, přijdete společně brzy do nebe slasti.

  • Hadí klubko


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Váš partner si klekne na zem a musí být trošičku nahnutý dozadu. Vy si kleknete před něj a vsunete svoje nohy mezi jeho. V téhle pozici na sebe musíte být opět pevně přitištěni. Položte partnerovi ruce kolem svého pasu a svými se za zády držte jeho boků nebo stehen. Můžete se společně vlnit jako dvě háďata nebo se jen pohybujete nahoru dolů. V této poloze má muž také volné ruce a jednoduchý přístup k vašemu klitorisu, který může dráždit zároveň s tím, co do vás bude pronikat.

  • Erotická harmonika


    ...
    Autor: Shutterstock
    Tahle poloha je velice nezvyklá a přesto, že se vám bude zdát trochu krkolomná, vyzkoušejte ji, uvidíte, že speciálně vám se bude líbit. Váš partner leží na zádech s pokrčenýma nohama a koleny přitisknutými k hrudníku. Přistoupíte k němu čelem a obkročíte ho tak, že vaše stehna budou objímat jeho stehna. Klesněte na jeho penis. Čím níž budou jeho kolena, tím lepší přístup budete mít k jeho nářadíčku. Pokrčte se v kolenou a pohybujete se nahoru dolů. V téhle pozici si budete připadat tak, jak si připadá on, když vy ležíte na zádech pod ním, dá vám to pocit moci. V téhle pozici není průnik nijak hluboký, ale to bude pro vás možná také zajímavá změna a samozřejmě, že i váš partner pocítí nové vzrušení.

  • Spanilá jízda


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Váš muž leží na zádech a ruce má natažené pohodlně za hlavou. Obkročte ho, čelem k němu a nohy natáhněte tak, že budete mít chodidla vedle jeho ramen. Nahněte se dozadu a zapřete se o ruce, které můžete mít buď na zemi, nebo na jeho holeních. Pohybujte se v bocích tak, že budete opisovat osmičku, tak že se jeho penis bude ve vás hýbat jako páčka na joystiku. Dá vám to možnost změnit trochu tu rutinu pohybů nahoru a dolů. Váš partner bude mít také mimo jiné krásný výhled, který ho bude celou dobu neskutečně vzrušovat.

     

Klíčová slova:  sex, poloha, erotika, Brazílie, kamasutra
Diskuse ke článku
.