Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 nejlepších poloh, které vás dovedou do orgasmického nebe

  • Orgasmus na který nezapomenete
    30. ledna 2014 | 16:00

    Není pozice jako pozice. Některé z nich totiž ženám umožňují takový úhel a intenzitu, že v nich dosahují mnohem snáz orgasmu a ještě ke všemu je mnohem silnější. Zkuste dneska večer některou z následujících pozic vyzkoušet a uvidíte, že to bude stát za to.

  • Motýlí pozice


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Je to modifikace na známou misionářskou polohu, ovšem tady muž stojí, žena leží na zádech na posteli, pánev má zvednutou a nohy na mužových ramenou. Tato poloha, právě díky nadzvednuté pánvi umožňuje perfektní úhel stimulace a hluboké penetrace, která vede k intenzivnímu vnitřnímu orgasmu. Při mělčím průniku dochází ke dráždění vaginální stěny a bodu G, který na ní leží.

  • Obkročný misionář


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Opět trošku pozměněná základní pozice misionáře. Začnete s partnerem klasicky, a když muž pronikne dostatečně hluboko, umožní vám dát nohy k sobě, posune se kousek dopředu, aby svým údem při pohybech třel váš klitoris. Tímto způsobem dochází ke stimulaci venku i zevnitř, a když dojde k orgasmu, bude to jako kaskáda slasti.
  • Na stole


    Milujete také ten pocit, co máte po sexu?
    Autor: shutterstoclk
    Tohle je pozice, která je velice vášnivá. Ze stolu lítají věci dolů a dělá se prostor pro vášeň! Žena leží na zádech a muž stojí v úplně stejné výšce jako je žena, tudíž může skvěle kontrolovat situaci a pronikat velice hluboko.

  • Nůžky v sedě



    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Při této poloze máte kontrolu nad situací vy. Muž leží na zádech a má pokrčené nohy v kolenou. Vy nasednete zády k němu tak, že jednu jeho nohu máte mezi svými. Můžete si kontrolovat hloubku průniku, tempo a o stehno, které máte mezi nohama, si můžete třít klitoris. Vše je tak ve vašich rukou a je to zaručený recept na hotovy výbuch.

  • Sex ve stoje


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Tahle pozice je velmi fyzicky náročná a není tak úplně pro každého. Nejlépe ji mohou provozovat silní velcí muži s malými, lehkými partnerkami. Pro oba je to velký zážitek, protože žena je při této poloze uchvácena mužovou silou a muž má zase pocit nepřemožitelnosti.

  • Ze strany na stranu


    Sex je zábava
    Autor: shutterstoclk
    Pokud si potřebuje muž trošičku odpočinout od náročné seance, můžete zkusit toto. Muž vytáhne svůj penis a položí si ho na váš klitoris. Potom se chytí za kořen penisu a začne s ním třást ze strany na stranu, tak že při každém pohybu dráždí klitoris. Je to příjemné jako pro vás, tak pro vašeho partnera.

     

Klíčová slova:  sex, pozice, orgasmus
Diskuse ke článku
.