Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velké tabu. Polykat nebo ne? Téma, které se stydíme i vyslovit…

O čem že se to dnes bavíme?
27. ledna 2014 | 16:00

Dříve než se dostaneme k věci, je důležité vědět, že tenhle článek je o polykání jistých tekutin, o kterých byste se například s vašimi rodiči rozhodně nebavila. Pokud vám není příjemné mluvit o sexu a tenhle článek jste si otevřela úplně náhodou, možná byste měla zase rychle odejít. Takže to jen pro začátek a teď už jdeme na to!


Tahle otázka je pro mnoho žen odedávna trochu oříškem. Když muž dojde k uspokojení ve vašich ústech, co s tím teď. Máte to rychle všechno vyplivnout nebo zavřít oči a polknout, přičemž si představovat, že je to takové božský nektar?

Pro mnoho žen polykání není nijak velkým problémem a ochotně a rády to provádějí, ovšem je tu druhá skupina, která jen při té představě, že by tuhle nálož milostné tekutiny měly polknout, sahá po kyblíku na zvracení.

Nepolykání
Není asi nic méně sexy než to, když začnete plivat jeho důkaz lásky všude kolem, ale co jiného by se s tím dalo udělat? Ženy se na porno rozhodně nedívají tak často, ale je fakt, že tam najdete pár dobrých rad.

Polykat nebo nepolykat, toť otázka
Autor: shutterstoclk

V podstatě když muž dokončí svůj magický okamžik u vás v ústech, místo plivání nechte všechno jednoduše vytéct ven. Možná vám to přijde trochu nechutné, ale takhle si ani nevšimne, že byste znechuceně něco plivala a vy podstatě je to tak výherní situace na obou frontách.

Je tu ještě jedna možnost, kterou můžete využít. Když začne váš partner vykřikovat: „Už budu, lásko!“ Můžete si ho přešinovat do takové polohy, která vám bude vyhovovat a nechat ho potřísnit vám nějakou část těla, takže efekt bude také v pořádku.

Polykání
Možná to může znít divně, ale polykání je jedním z výrazů opravdové lásky, protože co jiného než takhle intimní akt, při kterém sdílíte opravdu všechno do poslední kapičky, by to už mohlo být. Většinou je to všechno jen o hlavě, jakmile překonáte to, že jeho džus lásky je nechutný, možná se vám to i zalíbí. Pohled na to jak se mu to líbí, totiž stojí za to.

Jediné co je ovšem v tomhle všem důležité je, abyste se vy sama cítila dobře a do ničeho se nenutila, protože ať už se rozhodnete pro kteroukoli variantu, vaše drahá polovička by to měla pochopit. Však oni dobře vědí, že jejich sperma nechutná jako božský nektar. Pokud by vás k tomu tedy nutil, možná byste měla zvážit, co je to opravdu za chlapa!