Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zpěvačka Lily Allen (25): Jsem těhotná!

Lily Allen bude za pár měsíců šťastná maminka.
5. srpna 2010 | 11:54

Popová zpěvačka Lily Allen (25) čeká s přítelem Samem Cooperem (32) první dítě! Dnes tuto radostnou zprávu potvrdila zpěvaččina mluvčí. Tmavovlasá pop star je už ve třetím měsíci těhotenství.

Zajímavé je, že pár spolu začal randit teprve loňské léto. Očividně si ale jsou  navzájem láskou jisti. Těhotenství je pro ně tedy příjemnou zprávou. O víkendu už tuhle radostnou novinku oznámili rodičům a přátelům. "Je samozřejmé, že jsme nadšení," vyjádřila se Allen pro britský bulvární plátek The Sun.

"Lily Allen a Sam Cooper jsou velmi šťastní, že mohou potvrdit, že je Lily těhotná. V práci bude Allen zatím pokračovat. Tento víkend má koncert v Big Chillu," vyjádřila se mluvčí zpěvačky.

Tentokrát jí to snad vyjde

Oplácaná pop star už totiž jednou potratila. Bylo to v roce 2008. Tehdy otěhotněla s muzikantem Edem Simonem, který je jednou polovinou z dua taneční skupiny Chemical Brothers.

 

Lily Allen bude za pár měsíců šťastná maminka.
Autor: profimedia.cz

Lily Allen s přítelem Samem Cooperem.

Že je zpěvačka zase těhotná naznačovala spousta věcí. Odřekla koncert na festivalu ve Španělsku, na veřejnosti se teď moc neobjevovala a přestala kouřit a pít alkohol!

Těhotenství bylo dokonce plánované. V květnu se totiž Lily vyjádřila, že touží po mateřství a ráda první dítě počala do konce tohoto roku. "Až budu mít potomka, budu s ním doma tak dva až tři roky. Nechci ho opustit moc brzy," řekla tehdy Allen.

Našlápnutá kariéra

Zpěvačka už vydala dvě alba a hromadu singlů. Naposledy koncertovala na festivalu Wireless v Londýně, kde byla oporou rapera Jay-Z, manžela slavné americké popové divy a sexsymbolu Beyonce Knowles.

Autor: INT, mivr, amp