Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

7 otravných věcí, které muži na ženách nesnášejí

  • Některé věci muži opravdu těžko snáší
    5. února 2016 | 06:00

    Nejprve budiž řečeno, že ne vždy se jedná o typicky ženské vlastnosti. Případně že nejde o něco, co se vyskytuje pouze v soužití dvou lidí. Kdyby vám tohle dělal kamarád nebo sourozenec, štvalo by vás to stejně. Každopádně pokud hovoříme o vztazích, toto jsou věci, kterými se muži nechají otrávit spolehlivě, snadno a rychle. Které to jsou?

  • Když si nárokují jeho všechen volný čas

    První rande po letech, někdy to pro ženu může znamenat hotový horor
    Autor: shutterstock
    Muži zpravidla vždy zbystří, pokud se jejich milá snaží položit rovnítko mezi volný čas a čas trávený dohromady. Láska, která se projevuje tím, že ti dva jsou spolu ráno, v poledne i večer, patří do romantických filmů nebo literatury. V reálném životě potřebuje on – a bude to brzy potřebovat i ona – čas pro své zájmy, kamarády nebo jen čistě pro sebe.

  • Když muže příliš hlídají

    Víte proč jsou rouvedení muži žádoucí? Jsou ochočení a pokorní.
    Autor: Shutterstock

    A když říkáme náš čas, myslíme tím opravdu to, že vám, milé dámy, nebudeme muset hlásit každý náš krok, vzkazuje většina mužů. Že nebudeme muset vysvětlovat každý komentář, který jsme napsali kamarádce nebo kámošovi na sociálních sítích. Že když řekneme "přijdu někdy po půlnoci", tak to neznamená "nejpozději v 00.15". A úplně nejhorší je odpovídat na otázku: "Na co myslíš?" Protože většinou v tu chvíli nemyslíme na nic.

  • Příliš mnoho informací

    Kdy je lepší malá lež než brutální pravda?
    Autor: Shutterstock
    Podobných situací už byla popsána celá řada, ale dějí se pořád dokola. Ženy vyprávějí cokoliv – jaký měly den, jak se má kamarádka – většinou za jediným účelem: vyprávět. Muži v každé větě hledají něco, co by měli vyřešit. Výsledek? Mužovo zoufalé zvolání: A o čem, proboha, mluvíš teď? A co s tím já mám dělat? Jediná možnost, jak to skloubit, je pro obě strany stejná: ubrat. V mluvení i v řešení.

  • Příliš mnoho komunikace

    K nezapomenutelnému orgasmu vás přivede mobilní aplikace.
    Autor: Shutterstock.com
    Nejen mluvení je někdy ve vztahu přespříliš. Většinou jsou to právě ženy, které tíhnou k obecně větší potřebě komunikovat všemi prostředky, které to umožňují. První fotka s tím, že "pět minut poté, co jsme se rozešli, jsem potkala takového roztomilého pejska, a tak jsem si vzpomněla i na svého miláčka...", možná zahřeje, druhá zarazí, třetí za den znervózní a při páté a víc bude muž přemýšlet, jak to slušně utnout. Konverzaci určitě a kdo ví, co ještě.

  • Když jsou příliš namalované

    Výrazný make-up do práce nepatří.
    Autor: Profimedia.cz
    Obecně řečeno: čeho je moc, toho je opravdu příliš. A to platí i o kráse. Tedy o té, kterou si domalováváme na obličej a aplikujeme na další části těla. Make-up, na kterém je vidět jeho tloušťka. Příliš barevné a příliš výrazné stíny. Výrazné obočí, za které by se nemusel stydět ani Leonid Brežněv. Vlasy, které sice tvoří na hlavě zajímavý tvar, ale člověk má strach je pohladit. A asi to ani nejde. Šaty, které jsou sice sexy, ale až příliš, a tak se různě rolují a zarývají. A tak dále a tak dále. Každou z nás napadne jistě mnoho dalších příkladů.
  • Když je ztrapňují

    Jitka svého partnera miluje, i když prodává drogy, fetuje a skončil ve vězení.
    Autor: Shutterstock.com
    Muž bude vždycky rád hrdinou ženiných historek, ovšem pokud z nich vyjde jako hrdina. Jakmile je pointa v tom, že mu celá tapeta spadla na hlavu, a ještě ke všemu to pak žena udělala sama a lépe, bude se cítit zraněný. Nezáleží na tom, jestli byl u vyprávění osobně přítomen nebo ne. Jsou věci, které se mu nedělají. Nebo by se o nich neměl dozvědět.

  • Když jsou až příliš pečující

    Občas musíme být na svého muže megery, pokud se chová jak doma u maminky.
    Autor: Shutterstock.com
    Zpočátku to možná vypadá idylicky: on si sedne, ona všechno přinese. On vznese přání, ona ho vyplní. On dostane nápad, ona všechno zrealizuje. A většinou trošičku jinak, než on chtěl, protože ona pro něj chce to nejlepší a ona ví, co je pro něj dobré. Po čase bude mít ona pod kontrolou úplně vše, jen jedna zásadní partnerova touha jí bude unikat: že on už dávno touží po někom jiném.

    Zajímá vás naopak, které věci jsou pro muže nejvíc sexy?

Autor: is
Diskuse ke článku
.