Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dovolená na usmířenou? Šílený nápad, který občas vyjde! Jak na to?

  • I společná dovolená může někdy zahnat manželskou krizi!
    3. července 2015 | 06:00

    Řešit manželskou krizi společnou dovolenou je zoufalý nápad. Asi jako když odjistíte dva granáty, začnete s nimi žonglovat a doufáte, že spustí romantický ohňostroj. Ale sem tam se opravdu zadaří. „Nechci na dovolenou sama se svým mužem. Už dva měsíce se hádáme a s naší divokou povahou se zabijeme už během cesty k moři,“ líčila pětačtyřicetiletá Věra den před odjezdem s hrůzou v očích. O čtrnáct dní později se vrátila nejen opálená, ale také čerstvě zamilovaná. Do svého muže. Jak se jí to povedlo? Dodržela totiž několik důležitých zásad.

     

  • Neřešit, neřešit, neřešit

     

    Alespoň pro tuhle chvíli si nic nevyříkávejte, neujasňujte a už vůbec nevyčítejte. Zvlášť v autě je riziko, že v uzavřeném prostoru se nejen pohádáte, ale možná i poperete – a vybouráte. Problémy prostě nechte pro tuhle chvíli v trezoru a za žádnou cenu neodemykejte.

    Pokud jste zamilovaná, možná vám to číší z očí.
    Autor: Profimedia.cz
  • Kochat se a jásat

     

    Užívejte si romantická místa, která na dovolené navštívíte, vykřikujte nadšením nad krásami místních panoramat a sdílejte jako o život všechny příjemné pocity. Uvolní to napětí a vytvoří základ nové a trochu jiné komunikace. Konečně!

    muž, žena, rande
    Autor: Shutterstock
  • Souložit

     

    Nemusíte řešit, kdo nakoupí, vynese koš, pověsí prádlo, kdo je unavenější a kdo má víc nárok na odpočinek, tak se prostě pokuste o bezstarostný sex. Jako zamlada. Bez překážek, nároků, požadavků a předsudků.

    Manželství a dlouhodobá partnerství jsou hotovým balzámem na duši a vyléčí vám kde co!
    Autor: shutterstoclk
  • Nikoho nebrat

     

    Ani náhodou na usmiřovací dovolenou neberte děti, rodiče, kamarády ani nikoho jiného. I kdyby s nimi byla největší legrace na světě! V tomhle případě totiž zafungují jako další stresor a rozptylovač.

    Myslíte, že po čtyřicítce končí milostný život? Nesmysl! Naopak, užijte si třeba lepší orgasmus.
    Autor: Shutterstock.com
  • Sentimentalita povolena

     

    Jeďte na místo, kde vám spolu kdysi bylo hezky. Vzpomínky vám totiž můžou připomenout zlaté časy, kdy jste byli zamilovaní a netopili se v bahně nedorozumění a potíží. Tohle funguje i na chlapy. I když by to nepřiznali ani na mučení, jsou v zásadě také sentimentální.

    ...
    Autor: Shutterstock.com
  • Zapíjejte při každé příležitosti

     

    Dejte si drink na oslavu každého příjemně prožitého dne, kdy se nepohádáte nebo se pohádáte, ale rychle se usmíříte. Udělejte si z toho fajn rituál, na který se budete oba těšit. Vsadím se, že partner bude vidinou dalšího ledového pivka na pláži tak nadšený, že se hádkám vyhne obloukem a bude vstřícnější a smířlivější.

    ...
    Autor: Shutterstock

Autor: MAJ
Diskuse ke článku
.